Roxana Vancea, transformată total de când a slăbit. Cum arată acum vedeta

127892896_1508757452643486_5109790315671969132_n.jpg

Roxana Vancea a slăbit spectaculos

Roxana Vancea, fosta asistentă de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, se mândreşte acum cu o siluetă de invidiat, pe care şi-o expune cu mândrie, însă aceasta s-a confruntat cu mari probleme.

Deşi în prezent nu mai este implicată în niciun proiect TV, Roxana Vancea este invitată destul de des de Cătălin Măruţă în emisiunea lui de la Pro TV, însă de această dată vedeta nu a atras atenţia cu vreo apariţie televizată, ci cu o imagine postată pe internet.

Roxana Vancea (28 de ani), fosta asistentă TV a matinalului “Neața cu Răzvan și Dani” (Antena 1), a făcut o obsesie pentru felul în care arată. După demisia din 2014, de la emisiunea matinală, ea s-a mutat în sala de sport, unde își lucrează fiecare grupă de mușchi.

Roxana Vancea este însă și instructoare de fitness: “De fiecare dată când ajung în sala de sport îmi lucrez pieptul cu greutăți foarte mici, între două și patru kilograme. Nu port nici sutien, nu am nevoie, de ce să mă spânzur cu hamurile alea dacă eu sunt mulțumită de sânii mei?! Îmi plac la maximum cum arat, lucru pentru care am decis să port doar bustiere. Totodată, mă spăl pe sâni doar cu apă rece și mă dau zilnic cu unt de cacao”, ne-a spus Roxana Vancea.

Vedeta s-a pozat dezbrăcată, iar rezultatul este unul miraculos. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil, la scurt timp de când aceștia și-au anunțat public relația. Cei doi s-au fotografiat pe rețelele de socializare, unde și-au demonstrat iubirea în fața tuturor, spunând «DA», în fața Ofițerului de la Starea Civilă.

  • Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil, la scurt timp de când aceștia și-au anunțat public relația. Cererea în căsătorie a fost făcută pe 24 noiembrie, iar după aproximativ o lună, cei doi au decis să-și concretizeze dragostea în fața ofițerului stării civile. Iată că fosta iubită a lui Mihai Bendeac se gândește acum la copii, își dorește să devină mamă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1