Roxana Vancea mai are puțin și naște, dar burtica abia se vede. La ce a renunțat de dragul bebelușului

roxana-vancea1.png

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Roxana Vancea (31 de ani) mai are doar șase săptămâni până când va deveni pentru prima oară mămică. Vedeta a luat doar câteva kilograme pe parcursul sarcinii, iar medicii i-au spus că are o sarcină cu risc. Tocmai de aceea, Roxana a renunțat la sport, dar și la motorul cu care se plimba pe străzile Capitalei.

„Am vândut motorul. Și așa am o sarcină cu risc. Îmi pare rău, dar a trebuit să renunț la el de dragul bebelușului. Încă nu am pregătit camera copilului. O să stea la noi în cameră, i-am luat însă una, alta”, a declarat vedeta, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Roxana a mers lunar la doctor pentru ecografii și sarcina este sub control.

roxana-vancea-sarcina.jpg

Roxana Vancea, fotografie la 7 luni de sarcină
foto: Instagram

„Am fost la doctor și bebelușul are 1150 grame, deci e în grafic pentru săptămânile lui. Eu am colul foarte scurt. Este o sarcină cu risc. Doctorul mi-a spus să nu pun mai mult de 10 kg. Am avut și o intervenție ca să-mi țină colul închis. Am un inel care îmi ține colul și cu asta m-a asigurat că va fi ok până aproape de naștere. Nu mă antrenez. Mi-a dat voie să merg pe bandă, dar doar atât. Nu alergare, nu mers alert, nimic”, a mai mărturisit viitoarea mămică.

Roxana Vancea s-a îngrășat doar 2,5 kg

Vedeta nu a renuțat numai la motor, dar și la dulciuri în ultimele săptămâni de sarcină. „Credeam că am pus 3 kg, dar când m-am urcat pe cântar mi-am dat seama că am pus 2,5 kg. Mănânc foarte mult, mănânc fructe non-stop, dar nu se pune, habar n-am. Nu mănânc dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, dar mănânc foarte multe, cu kilogramele”, a mai spus viitoarea mămică.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5