Roxana Nemeş şi iubitul fac cumpărături pentru cei izolaţi

Cântăreaţa Roxana Nemeş a avut o idee ingenioasă. Ea şi viitorul soţ au decis să facă o faptă bună pentru bătrâni sau pentru cei izolaţi la domiciliu din cauza coronavirusului. Cei doi vor face cumpărăturile necesare şi le vor preda direct la uşă. Nu se vor deplasa cu taxiul, ci cu maşinile lor: un BMW X5 şi un Porsche!

“Oamenii singuri nu sunt singuri în situaţii de criză.  Cu toţii ne expunem unui risc foarte mare, suntem oameni şi vrem să ajutăm cât putem şi nu să fugim unii de alţii! Sunt atât de mulţi care au nevoie de ajutor! Oameni în vârstă, părinţi care nu au cum să-şi lase copiii singuri în casă. Şi au nevoie de cineva să le cumpere strictul necesar! Eu împreună cu iubitul meu vom merge după medicamente şi alimentele strict necesare de care au nevoie! Mergem cu maşinile noastre! Vrem să ajutăm cât putem! Ne pot suna la numărul de telefon 0748457434”, a scris Nemeş pe Facebook.

Loading...

Citește și

  • ambulantier echipat langa o ambulanta

    În 22 mai s-au împlinit două luni de la primul deces provocat de coronavirus în România. Sâmbătă, 4 iulie, bilanțul deceselor a ajuns la 1.731, iar numărul zilnic al îmbolnăvirilor se menține crescut.

  • roxana nemes new york

    Bat clopote de nuntă pentru Roxana Nemeş, care deşi a stat separată mai bine de un an de iubit, iată că acum cei doi se pregătesc să ajungă la altar. Blondina a povestit emoţionată că a fost cerută de soţie pe stradă, chiar în centrul Capitalei, pe un ger de crăpau pietrele, însă nici frigul nu a mai contat când a auzit întrebarea de la Călin Hagima. Un mesaj emoţionant a fost proiectat pe un centru comercial, iar Roxana i-a sărit imediat în braţe afaceristului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1