Roxana Nemeș, sexy în noul videoclip. Cine este bărbatul care i-a fost iubit de ocazie

roxana-nemes_1.jpg

roxana nemes
Roxana Nemeș, superbă în videoclipul "Bine cu tine"

Roxana Nemeș este extrem de senzuală în cel mai nou videoclip al ei, intitulat „Bine cu tine”, pe care l-a lansat de curând. În clip apare alături de un bărbat de care este îndrăgostită, iar acesta este nimeni altul decât hairstyilistul ei.

Anul acesta a fost cel al realizărilor profesionale pentru Roxana Nemeș. A bifat un post de prezentator al unei rubrici din cadrul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, și-a lansat propriul canal de Youtube, iar acum este pe val cu cel mai recent videoclip. Frumoasa cântăreață a lansat piesa ”Bine cu tine”, care beneficiază de un clip de imagine extrem de îndrăzneț, în comparație cu cele realizate până acum în cariera ei. Îmbrăcată super sexy, într-o ținută care îi pune în evidență silueta perfectă, și cu o coafură ”wild”, Roxana prezintă în versuri o poveste de dragoste imposibilă.

Nu apare singură, ci face cuplu cu un bărbat cu care, la final, se împacă. Acesta este nimeni altul decât hair-stylistul ei,  Florin Anghel, de la un luxos salon din Nordul Bucureștiului, care a avut dublu rol: a avut grijă ca Roxana să aibă o coafură impecabilă în materialul video, dar a ocupat și postul de partener și actor de ocazie în materialul video.

roxana-nemes_5.jpg

roxana nemes
Roxana Nemeș, alături de hair stylist-ul ei, Florin Anghel

”Am muncit mult, am filmat cu tot sufletul și sper să aibă succes această piesă. Am avut o echipă întreagă în spate, care s-a ocupat ca lucrurile să iasă impecabil, iar de coafura mea s-a ocupat Florin Anghel, care a avut și un mic rol în videoclipul piesei mele, «Bine cu tine». A, muncit și ne-am și distrat”, a spus Roxana Nemeș pentru Click!

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1