Roxana Nemeș s-a măritat cu Călin Hagima! Primele imagini de la eveniment

roxana-nemes-mireasa.jpg

Roxana Nemeș și Călin Hagima, în cea mai fericită zi
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Surpriză mare în showbiz! Roxana Nemeș s-a căsătorit vineri, 17 septembrie, cu iubitul ei, omul de afaceri Călin Hagima. La cununie, fosta Faimoasă de la Survivor a purtat o rochie scurtă, albă.

Roxana Nemeș (31 de ani) a spus “Da!” în fața ofițerului Stării Civile! Au fost mari emoții pentru solistă și iubitul ei, omul de afaceri Călin Hagima (42 de ani). Aceștia și-au oficializat relația vineri, 17 septembrie, după mai mulți ani de iubire cu năbădăi. Roxana a strălucit la Starea Civilă, solista îmbrăcând o rochie albă, scurtă, care i-a pus în evidență formele perfecte.

roxana-nemes-cununie.jpg

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit
foto: Instagram

Roxana Nemeș, cerere în căsătorie inedită

Apoi invitații proaspeților însurăței s-au retras să petreacă toată noaptea la un local de pe malul lacului Herăstrău. Nu au lipsit artificiile și tortul cu trei etaje. Roxana Nemeș și omul de afaceri Călin Hagima au o relație de mai mulți ani. Anul trecut a venit și cererea în căsătorie din partea lui Călin Hagima, una spectaculoasă. El a aranjat ca, în timp ce se plimba cu Roxana pe străzile din București, pe o clădire să fie proiectate imagini cu ei doi, după care a pus întrebarea mult așteptată. Gestul a lăsat-o fără replică pe Roxana.

roxana-nemes1.jpg

Roxana Nemeș a strălucit la cununia civilă
foto: Instagram

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5