Roxana Ionescu se pregătește să fie mămică, după ce în vară a pierdut sarcina

n113-roxana-ionescu-mama-natura.jpg

Roxana Ionescu a pierdut în iulie o sarcină de şase luni

Are cei mai frumoşi sâni naturali, de unde i se trage şi porecla „Mama Natură” şi zâmbeşte din nou după ce în iulie 2019 a pierdut o sarcină de şase luni.

Roxana Ionescu (34 de ani) trăieşte de cinci ani o poveste de dragoste cu afaceristul Tinu Vidaicu. Ea a rămas însărcinată la începutul anului şi era nerăbdătoare să devină mamă, ca apoi să-şi oficializeze relaţia cu iubitul ei. Însă, din motive medicale, nu a reuşit să păstreze sarcina. „Nu e nimic tragic. Roxana e bine şi în câteva luni putem încerca din nou. Nu e o chestie repetitivă. Mergem înainte”, a spus Tinu pe reţelele sociale.

Şi, într-adevăr, vedeta se simte bine şi a revenit la salonul de înfrumuseţare, unde se relaxează şi zâmbeşte. La prima oră, Roxana e răsfăţata specialiştilor în cosmetică, iar starea de bine i-a revenit fostei asistente tv. 

Roxana a pierdut sarcina anterioară în ultimul trimestru

Roxana Ionescu (34 de ani) a trecut prin momente cumplite după ce a pierdut sarcina la sfârşitul lunii iulie. Anunțul a fost făcut chiar de Tinu Vidaicu, viitorul soț al vedetei, într-o intervenție pe Instagram. Bărbatul a precizat că el și frumoasa blondă nu au renunțat la ideea de a deveni părinți pe viitor. Iată că dorinţa le-a fost îndeplinită într-un timp mai scurt decât s-ar fi aşteptat. 

Roxana a renunţat la televiziune pentru a fi alături de logodnicul ei

Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate și s-a mutat la Timișoara ca să fie mai aproape de logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timișorean. Cei doi sunt împreună de şase ani, iar căsătoria este un pas firesc la care se gândesc. 

Roxana Ionescu a povestit cum făcea naveta timp de cinci ani spre Timișoara. Vedeta s-a mutat la Timișoara, însă vine în Capitală de fiecare dată când este nevoie. Cu părinții se vede mai rar acum, dat fiind faptul că locuiește într-un oraș situat la o distanţă considerabilă faţă de casa părintească. 

roxana-ionescu

roxana ionescu
Roxana Ionescu a renunţat la televiziune pentru a-i fi alături logdnicului său, la Timişoara
Foto:Arhivă personală

„În ultimii cinci ani am făcut naveta, am fost navetistă de lux, aşa îmi plăcea mie să spun. Stau cu iubitul meu la Timişoara şi vin la Bucureşti când este cazul. Jobul meu, fostul meu job (n.r. aşa s-au cunoscut). Uşor uşor am început o colaborare, a urmat una personală şi uite aşa au trecut cinci ani. Are două cluburi. Da, ne gândim şi la căsătorie, nu ştim încă când. Suntem foarte agitaţi, continuu plecăm, avem ceva de făcut. Ne-am propus să călătorim foarte mult. Vorbim în fiecare zi la telefon, de văzut ne vedem mai rar (n.r. cu părinţii). Ne este dor, dar m-au înţşeles, m-au susţinut şi asta m-a ajutat foarte tare să merg mai departe, să merg pe drumul meu. Aici e mai aglomerat. Din august de când am plecat…”, a declarat Roxana Ionescu la "Vorbește Lumea".

 

Loading...

Citește și