Roxana Ionescu e însărcinată. Ea şi iubitul ei vor deveni părinţi anul acesta

roxana_ionescu_e_insarcinata._ea_si_iubitul_ei_vor_deveni_parinti_anul_acesta.jpg

Roxana Ionescu e însărcinată. Ea şi iubitul ei vor deveni părinţi anul acesta
Roxana Ionescu e însărcinată. Ea şi iubitul ei vor deveni părinţi anul acesta

Mama Natură şi Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 5 ani. Cei doi se iubesc la nebunie şi anul acesta vor deveni părinţi. Roxana Ionescu e însărcinată şi e în culmea fericirii!

Roxana Ionescu e însărcinată

Zilele trecute, Roxana Ionescu a fost centrul atenţiei. Iubitul ei i-a făcut o surpriză: a organizat o mare petrecere de ziua ei. Cu acest prilej, Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au făcut un anunţ surpriză!

Vedeta a anuntat public că este însărcinată. Cei doi îndrăgostiţi vor deveni părinţi peste câteva luni. Petrecerea cu fast a avut loc la Timişoara, oraşul natal al lui Tinu Vidaicu. Acesta are două cluburi de fiţe în oraş.

Din dragoste pentru el, Roxana Ionescu face naveta între Bucureşti şi Timişoara. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 5 ani. Roxana Ionescu a fost contactată pentru câteva colaborări şi Cupidon a decis să îi ofere mai mult!

Află pe clickpentrufemei.ro ce sex va avea copilul și când va naște!

Silviu Biriş, student la Teologie Ortodoxă. Cum arată actorul la 45 de ani

Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum

Loading...

Citește și

  • După ce a bifat şi ea lista vedetelor care au trecut printr-un divorţ, Roxana Ionescu s-a refugiat în dans. Vedeta a mărturisit că viața după despărțire este frumoasă și se bucură că nu a trecut printr-o adevărată traumă.

  • Are 23 de ani şi, deşi e măritată de trei ani, Roxana Ionescu încă mai copilăreşte. Este foarte apropiată de copii, îi place să discute şi să se joace cu ei. Are doi finuţi, un mare admirator-copil şi a spus “DA” din toată inima pentru a se alătura campaniei umanitare iniţiată de ziarul Click!, “Din inimă pentru copii”.

  • Un şut în fund înseamnă un pas înainte, mai ales dacă ai decolteul Roxanei Ionescu. Dată afară de la rubrica Meteo a Observatorului, de consilierii de imagine englezi, vedeta postului Antena 1 n-a fost lăsată pe drumuri, pregătindu-i-se o emisiune de divertisment.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1