Roxana Ionescu, an de senzație: însărcinată și cu inelul de logodnă pe deget

roxana_ionescu_tinu_vidaicu.jpg

roxana ionescu tinu vidaicu
Roxana și Tinu vor deveni părinții unui băiețel
Foto: arhivă personală

Nu a fost mereu o norocoasă în dragoste, dar Roxana Ionescu (34 de ani) a tras lozul cel mare în 2019. După o relație de cinci ani cu omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu, fosta "Mamă Natură" a primit inelul de logodnă, dar și cea mai bună veste a vieții sale, aceea că va deveni mămică pentru prima dată.

În luna octombrie, Roxana și Tinu vor deveni părinți de băiețel, așa că sunt deciși să fie o familie și în acte. Dacă anul acesta se vor concentra pe bebelușul lor, la anul vor deveni soț și soție. Fosta vedetă tv a primit inelul de logodnă, pe care l-a afișat și pe Instagram, alături de o declarație pentru iubitul ei: "Nu există nicio altă dragoste în lume care să se simtă ca a ta. Ți-aș spune «Da» de fiecare dată".

roxana_ionescu.jpg

roxana ionescu
Roxana Ionescu ne-a arătat inelul primit de la iubitul ei, Tinu
Foto: arhivă personală

 

Roxana Ionescu s-a mutat la Timișoara pentru iubitul ei

Roxana Ionescu, fericită alături de iubitul ei, Tinu Vidaicu

roxana ionescu relatie tinu
Roxana Ionescu, fericită alături de iubitul ei, Tinu Vidaicu
FOTO: Arhiva personală

 

Relația dintre Roxana și Tinu s-a construit în urma unor oferte de job pe care aceasta le-a primit de la afacertistul care deține două dintre cele mai vizitate cluburi din Timișoara. Încet-încet, colaborarea lor s-a mutat în sfera personală, iar dragostea i-a luat și pe ei prin surprindere. După cinci ani de iubire, se pregătesc de nuntă și de botez. Ba mai mult, Roxana s-a mutat în orașul natal al iubitului ei și se întoarce la București de câte ori este nevoie. Dorul de păărinți o apasă, însă vorbește zilnic cu ei la telefon. În plus, au fost cei care au sfătuit-o să-și aleagă propriul drum și să meargă unde o conduce inima.

Loading...
 
 

Citește și

  • roxana ionescu club distractie regina petrecerilor

    Roxana Ionescu pare să fie sufletul petrecerii de fiecare dată când ajunge în vreun club. Iar zilele trecute, în minivacanța de 1 Mai, Mama Natură a dovedit încă o dată că se simte foarte bine când urcă pe scenă și e în centrul atenției.

  • Sunt tineri, frumoși, formează un cuplu de patru ani, însă nu își vor uni destinele prea curând! Roxana Ionescu (32 de ani) și afaceristul timișorean Tinu Vidaicu au trecut prin mai multe despărțiri în stil italian, dar cum dragostea învinge de fiecare dată, iată că vine și dulcea împăcare.