Rona Hartner, totul despre lupta cu cancerul: «Soțul meu m-a văzut de trei ori la un pas de moarte»

71514129_520991282019551_7365825005189332992_n.jpg

Rona Hartner și Herve s-au căsătorit în Franța pe 5 octombrie
Citeste tot despre: 

Dragostea se cunoaşte la greu, iar Rona Hartner (46 de ani) poate confirma acest lucru, căci Herve Camilleri, soţul ei, i-a fost alături după ce actriţa a fost diagnosticată cu cancer la colon. Ea a povestit despre calvarul prin care a trecut de la începutul anului: o operaţie complicată şi chinuitoarele şedinţe de chimioterapie.

După ce s-a întors din ”Ferma vedetelor” (PRO TV), din 2017, Rona Hartner a început să aibă probleme de sănătate: oboseală, epuizare, stări de rău, acestea au fost primele semne ale cancerului la colon, boală cu care a fost diagnosticată, la începutul acestui an. Celebra actriţă a povestit,  într-un filmuleţ postat pe Facebook, despre tot acest coşmar: ”Mi-am dat seama că am ceva mai grav. Am fost la un episcop m-a binecuvântat şi mi-a zis: «Du-te la urgenţe». Am aflat că am cancer la colon. După ce am terminat operaţia, mi-am impus să uit că sunt operată. Chimioterapia a avut mai multe etape, şi a fost mult mai greu după”. În tot acest timp, Ronei i-a fost alături bărbatul cu care s-a căsătorit luna aceasta, pe 5 octombrie, în Franţa.

14_rona.jpg

Actriţa a fost încurajată de Herve, pe patul de spital

A făcut şedinţe de chimioterapie

Este vorba despre Herve Camilleri, un DJ francez-sicilian, în vârstă de 44 de ani, patronul firmei Monsieur Herve Camilleri, care acordă sprijin animalelor. Debutul relaţiei lor a coincis cu aflarea diagnosticului, însă bărbatul n-a dat bir cu fugiţii, ci i-a stat alături Ronei: ”El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secundare. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lângă mine şi nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit şi m-ar fi făcut să mă simt frumoasă orice aş fi păţit din cauza acestei boli. El m-a făcut să mă simt totuşi o prinţesă şi o femeie frumoasă.

14_ferma.jpg

I s-a făcut rău după participarea la “Ferma”

A trăit un an sălbatic cu mine şi m-a suportat în cel mai greu moment din viaţa mea, a fost cu mine. Mi-a fost aproape”, a povestit ea, la Antena Stars. Chimioterapia a fost destul de grea pentru că i-a afectat alte organe. Rona spune că a apelat, pentru un plus de energie, şi la produse naturiste: ”Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am  refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare  etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare”, a mai adăugat Rona. 

 

Loading...