Rona Hartner a divorțat oficial: “Herve nu mai voia să semneze”

Rona-hartner.jpg

Rona hartner divorteaza
Rona Hartner divorțează la un an și jumătate de la nuntă.
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, pe 17 septembrie. Cei doi au pus punct celor trei ani de căsnicie, cu lacrimi în ochi.

Rona Hartner l-a făcut cu greu pe Herve Camilleri să semneze actele la notar. Dj-ul francez nu ar mai fi vrut să semneze actele de divorț, doar că între cei doi nu mai era cale de întors. “Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de rău, încât a depășit tot ce se putea. Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste", a declarat Rona Hartner, la emisiunea “Exclusiv VIP”, difuzată de Prima TV.

“Am încercat două luni să ne împăcăm”

Divorțul celor doi a bătut pasul pe loc două luni, pentru că Rona și fostul ei soț au încercat să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste. Din păcate, toate încercările de împăcare au fost însă sortite eșecului. “Noi am încercat să ne împăcam, am vorbit foarte mult, de două luni tot vorbim. Însă, eu nu mai pot să trăiesc momentele alea ciudate, chiar dacă îmi doresc să le trăiesc pe alea bune. Prefer să rămân divorțată”, a mai spus Rona Hartner.

Citește și:

Rona Hartner, dezvăluiri șocante despre divorț: «Am avut 55 de certuri într-un an!»

Rona Hartner, generoasă la partaj. «A luat tot ce a vrut de la mine»


 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5