Rona Hartner are embolie pulmonară, e internată în Franța și și-a anulat toate concertele

rona-hartner-spital-tumora.jpg

Rona Hartner este la spital
Rona Hartner s-a operat de cancer la colon, iar acum trece din nou prin clipe cumplite

Rona Hartner a fost diagnosticată în Franța cu embolie pulmonară din pricina căreia și-a anulat toate concertele pentru următoarea perioadă. Se spune că un necaz nu vine niciodată singur, iar Rona Hartner se confruntă cu noi probleme de sănătate după tumoarea la colon de care s-a operat recent în România.

După problemele la colon, iată că Rona Hartner (46 ani) s-a mai procopsit cu încă o problemă de sănătate. Fire deschisă, actrița a vorbit despre acest subiect într-un live pe Facebook, pentru prietenii ei virtuali. „Dragilor, veștile apar încetul cu încetul. Am aflat că am o embolie pulmonară și nu o să pot să ajung la Sala Palatului pe 25 mai. Am embolie pulmonară și nu e de glumă. Rămân la spital, știu că vă gândiți la mine și că vă rugați pentru mine. Deci nu pot să vin în România în perioada asta oricât mi-aș dori de mult. Vă pup!”, a spus ea în ultimul live pe Facebook.

rona_hartner.jpg

DJ Herve i-a fost alături Ronei în momentele dificile prin care a trecut
Foto:Florin Şuler

Rona Hartner a stat șase ore pe masa de operație la Spitalul de Urgențe Floreasca

La finalul lunii februarie, Rona Hartner a fost diagnosticată cu tumoră pe colon și a suferit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală o intervenţie chirurgicală complicată care a durat şase ore. Logodnicul vedetei, Herve, s-a rugat continuu pentru iubita lui şi a aşteptat ca ea să fie readusă în salon, de la Terapie Intensivă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1