Romică Țociu, declarații emoționante despre soția care s-a luptat cu cancerul: „Este universul copiilor”

p38-vedete-2-col-tociu-soti.jpg

Romică şi Nicoleta Ţociu

Nicoleta, soția lui Romică Țociu, a trecut printr-un calvar! Diagnosticată cu cancer la sân, femeia s-a luptat luni bune cu boala, pe care a reușit să o învingă anul trecut. Dar, amintirile dureroase au rămas adânc întipărite în mintea soției simpaticului artist.

În 2016, vestea bolii a căzut ca un trăsnet asupra întregii familii Țociu. Doar cei apropiați au știut de lupta Nicoletei. Vestea pe care spera să nu o audă niciodată a făcut-o pe Nicoleta Țociu să-și dorească din tot sufletul să trăiască: pentru ea și pentru cei pe care-i iubește, care i-au și fost alături pe parcursul lunilor grele care acum au trecut. 

“Am trecut peste perioada grea, îi mulţumesc Lui Dumnezeu. Am fost lângă ea. Ea este universul copiilor, noi am mers în continuare. Îţi dai seama cum am jucat eu, cum am luptat cu mine. E cea mai mare luptătoare pe care am văzut-o”, a spus Romică Ţociu la “Acces Direct”.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Nicoleta Ţociu, cândva o femeie plină de viaţă, a şocat o ţară întreagă când a anunţat că se luptă cu o boală necruţătoare, cancerul la sân. A trecut printr-o operaţie delicată, a suportat chinuitoarele şedinţe de chimioterapie şi se roagă ca Dumnezeu să o ajute să treacă peste acest necaz. Acum, starea ei de sănătate este bună.

  • Vara aceasta, vedetele au ieşit peste hotare mai mult cu treabă decât pentru distracţie. Romică Ţociu a muncit în Grecia, pentru “Aventură cu 4 stele” (Antena 1), iar Cosmina Păsărin a transpirat în Franţa, la “Fort Boyard” (PRO TV).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1