Românul Romeo Visca, gardă de corp pentru Penelope Cruz

6-7-vedete-5-col-foto-romeo-visca_facebook.jpg

Romeo Visca s-a născut pe 11 august 1986, în Oneşti. În 2011 a jucat în ”Iubiri secrete”, la Prima TV
Foto: Guliver/ Splashnews

Dacă vrei să ajungi la Hollywood, trebuie să ai noroc şi să te vadă cine trebuie. Acest lucru i s-a întâmplat lui Romeo Visca, românul de 30 de ani şi 1,90 de metri, care în ţara noastră a jucat în “Iubiri secrete”, de la Prima TV. Acum este bodyguard-ul superbei Penelope Cruz, în celebrul serial “American Crime Story – Versace”.

Zilele acestea, Romeo Visca filmează de zor la Los Angeles, unde a obţinut un rol în “American Crime Story - Versace”, serial care îi are în distribuţie pe Penelope Cruz, Ricky Martin şi Edgar Ramirez. Noul sezon al serialului îi e dedicat faimosului designer italian Gianni Versace şi vieţii sale fascinante, la două decenii de la decesul lui (n.r. a murit pe 15 iulie 1997).

6-7-vedete-2-col-penelope-foto-guliver-splashnews.jpg

Penelope Cruz o interpretează pe Donatella Versace

Românul nostru are multe scene alături de Penélope Cruz, care o interpretează pe Donatella Versace, sora designerului, Romeo fiind garda de corp a acesteia. Săptămâna aceasta s-au filmat scenele alături de Ricky Martin, care îi dă viaţă lui Antonio D´Amico, iubitul designerului. Au filmat în Casa Casuarina, vila din Miami construită în 1930, în care a fost ucis celebrul designer. Gianni Versace a fost împuşcat mortal in 1997, pe scările vilei, de către Andrew Cunanan, un travestit obsedat de Versace.

6-7-spl1494589_001.jpg

Edgar Ramirez (Versace) şi Ricky Martin

Noul sezon al serialul “American Crime Story – Versace” va fi difuzat la începutul anului 2018, iar românii îl pot vedea pe platforma Netflix. Până atunci însă se filmează la greu, iar surse de pe platourile de filmare ne-a spus că actorii au reguli stricte. Cei care merg acolo cu aparate foto-video personale riscă să plătească daune enorme. Scenariile vin cu o zi înainte de filmare, tocmai ca presa să nu afle şi să dezvăluie detalii. Românul Romeo Visca a studiat actoria în Londra, la “City Acting University”, secţia Teatru şi Improvizaţie, a făcut şi un master, apoi s-a perfecţionat şi la “New York Film Academy”. De când a ajuns la Hollywood a jucat în nenumărate filme precum “Bodies in Ruins”, un scurtmetraj despre modelling-ului masculin, “11 AM”, “Warrior of Eclipse”, “Gulag Workuta”, “Code Black” etc. În plus, în curând va începe filmările pentru “Fallen Angels”, serial produs de Warner Brothers. 

Alexandra Maria Lara îi dă replica şarmantului Gerard Butler

De vineri, 20 octombrie, în cinematografele din ţară şi din Bucureşti a intrat pelicula „Geostorm – Furtună globală”, în care alături de Gerard Butler şi de Andy Garcia joacă şi Alexandra Maria Lara (38 de ani). Românca o interpretează pe Ute Fassbinder, un cercetător care îi dă replica personajul lui Butler.

6-7-vedete-2-col-gerard-si-lara.jpg

Cei doi joacă în pelicula „Geostorm – Furtună globală”

Alexandra Maria Lara locuieşte în Germania şi e căsătorită cu actorul britanic Sam Riley. Actriţa a bifat multe filme importante la Hollywood, precum rolul lui Traudl Junge, secretara lui Adolf Hitler, în pelicula nominalizată la Oscar pentru “Cel mai bun film străin”, «Ultimele zile ale lui Hitler» (2004). Regizorul Francis Ford Coppola îi propune apoi un rol principal în filmul “Youth Without Youth” (2007).

Constănţeanul Sebastian Stan, supererou la Hollywood

6-7-vedete-3-col-sebastian-stan.jpg

Sebastian Stan joacă în seria “Captain America”

La 35 de ani, Sebastian Stan a ajuns în topul celor mai de succes actori români care lucrează în Cetatea Filmului, la Hollywood. Lovitura a dat-o în 2009, cu un rol important în serialul de succes „Gossip Girl”, după care a avut apariţii în “Black Swan” (2010), “Captain America” (2011, 2014), “The Martian” (2015) etc. Nici acum frumuşelul român nu şomează, căci pelicula de succes “Captain America” a revenit cu cea de-a treia parte, “Captain America: Civil War”, în care Sebastian îl joacă pe supereroul Bucky Barnes. În cinematografele din România, pelicula a avut premiera în mai 2016. Şi în acest proiect, constănţeanul a împărţit platoul cu superstaruri de Oscar: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson etc. 

Loading...