Emisiunea„Românii au talent” revine pe micile ecrane! Sezonul 10 începe din 7 februarie!

romanii-au-talent.jpg

Când revine sezonul 10 Românii au talent pe micile ecrane
Foto: Facebook

Cel de-al zecelea sezon al show-ului de divertisment „Românii au talent” va debuta vineri, 7 februarie, de la 20:30, la Pro TV. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu revin în rolurile de juraţi, iar Smiley şi Pavel Bartoş vor fi moderatorii emisiunii.

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu revin în rolurile de juraţi, iar Smiley şi Pavel Bartoş vor fi moderatorii emisiunii. Fiecare jurat şi cei doi prezentatori vor avea dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru momentele care reuşesc să îi impresioneze şi să îi convingă că merită să ajungă direct în semifinale. Cei mai buni 10 concurenţi vor fi recompensaţi pentru performanţele lor cu un loc asigurat în semifinalele emisiunii. Ediţiile noului sezon vor fi difuzate în fiecare vineri, de la ora 20:30.

Talentele care vor evolua pe scena show-ului vor fi jurizate de aceiași Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu. Iar Smiley și Pavel Bartoș vor fi, ca de fiecare dată, în culise și îi vor susține pe concurenți.

În acest sezon aniversar, fiecare jurat și cei doi prezentatori vor avea dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru momentele care reușesc să îi impresioneze. Cei mai buni 10 concurenți vor fi recompensați cu un loc asigurat în semifinalele emisiunii, potrivit paginademedia.ro.

„Este un sezon spectaculos cu numere noi și foarte neobișnuite. Ne mirăm cum de vin încontinuu atâtatea talente. Anul acesta au venit mai multe ca oricând. Chiar și 10 golden buzz-uri au fost prea puține”, au spus Smiley și Pavel Bartoș.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1