Rodica Popescu Bitănescu: «Soțul meu vine la teatru chiar și la repetiții»

6jkljlj.jpg

Rodica Popescu Bitănescu și Mircea sunt împreună de 42 de ani

Simpatica actriţă a muncit toată vara ca o furnicuţă, iar roadele se văd toamna aceasta.

Rodica Popescu Bitănescu (78 de ani) a scris o nouă piesă, „Interesul poartă fesul”, o comedie spumoasă care va avea premiera pe 1 octombrie, și pentru care partenerul de viață i-a fost muză: „Soţul meu mi-a fost alături de fiecare dată şi acesta este secretul căsniciei noastre. Mircea cu mine la toate repetiţiile şi mă însoţeşte peste tot. O sa vedeţi spectacolul pe 1 octombrie la Creart Teatrelli şi veţi vedea în distribuţie, alături de mine, și nişte tineri foarte talentaţi. Soţul meu va veni şi el la premieră, deşi ştie piesa de la repetiţii, însă îmi va fi mie aproape. Veţi vedea un spectacol plin de viaţă, dinamic, sensibil, o comedie care stârneşte hohote de râs”, ne-a povestit actriţa.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • rodica popescu bitanescu

    În absența concertelor și a mitingurilor electorale, spiritele se încing în platourile de televiziune. Luni seară, 23 mai, a fost rândul actorilor să intre în ringul alegerilor locale, la Antena 3. Rodica Popescu Bitănescu a venit s-o susțină pe candidata PSD Gabriela Vrânceanu-Firea, gestul ei fiind amendat imediat de reprezentanții breslei.

  • Simpatica actriţă, care mâine va împlini 78 de ani, susţine că nu îi plac fotografiile din anii tinereţii:

  • rodica, popescu, bitanescu, operatii

    Rodica Popescu Bitănescu n-are de gând să se despartă de scenă, aşa că, pentru a putea concura cu mai tinerele actriţe, a decis să apeleze la ajutorul medicului estetician. Îşi va mări buzele, dar discret, şi va scăpa de enervantele riduri.

  • Actriţele Florina Cercel, Adela Mărculescu şi Rodica Popescu-Bitănescu au primit, ieri, câte o stea de aur pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti. Cele trei mari doamne ale teatrului românesc au fost omagiate pentru întreaga lor activitate în cadrul unei ceremonii la care au participat George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis, primarul general al Municipiul Bucureşti, Răzvan Sava, colegi de breaslă, rude, apropiaţi, dar şi fani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1