Rocker-ul Hrubaru, la lopată alături de 300 de motociclişti

hrubar-1-9-56513231.jpg

rock, hrubaru, motociclisti, locuinte
Cristi Hrubaru va ajuta la construirea a 40 de case, în Bacău

Simpaticul Cristi Hrubaru (44 de ani), fostul prezentator de la ”Cronica Cârcotașilor” (Prima TV), a fost foarte ocupat în acest weekend. Deși pozează în motociclist feroce și rocker dur, realizatorul de la Rock FM a trecut la munca de jos, la lopată.

El şi-a dat întâlnire la Bacău cu 300 de motociclişti şi vor merge să ajute la realizarea fundațiilor pentru cele 40 de locuințe, pe care “Habitat for Humanity România” le construiește pentru oamenii sărmani. E cea mai mare mobilizare a comunității moto pentru o cauză socială. Evenimentul e inițiat de Cristian Hrubaru, care s-a implicat și anul trecut în ajutorarea a opt familii din Bacău.

 Între 3 și 7 octombrie, vor veni alți 800 de voluntari, din 15 țări (SUA, Canada, Germania, Olanda, Irlanda de Nord, Slovacia), care vor finisa casele. Familiile care vor beneficia de locuințele noi din Bacău trebuie să aibă urgent nevoie de o locuință decentă, să muncească un număr de ore la casele din noua comunitate și să returneze costul locuinței în 20 de ani, în rate lunare fără dobândă. 

Loading...