Revine Oana Zăvoranu pe micile ecrane? «Oferte au fost și sunt»

oana_zavoranu_1.jpg

Ce spune Oana Zăvoranu despre revenirea ei în televiziune
Foto Instagram

Oana Zăvoranu are o relație deschisă cu prietenii săi virtuali, cu care împărtășește, uneori, chiar și cele mai intime idei și sentimente. În cadrul ultimului mesaj publicat de Oana pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare le-a oferit admiratorilor ei, în mod public, răspunsul uneia dintre cele mai mari curiozități pe care fanii ei o au: dacă și când va reveni Oana pe micile ecrane.

Cum o parte dintre admiratorii săi este formată și din publicul emisiunilor pe care Oana le-a prezentat de-a lungul timpului, dar și din cei care au urmărit-o în telenovelele autohtone, cei care o apreciau în postura de moderator sau de actriță i-au trimis multe mesaje în care o întrebau pe aceasta dacă va avea o revenire în domeniul televiziunii.

În urma miilor de mesaje pe care le-a primit pe rețelele de socializare, prin care fanii Oanei doreau să știe dacă aceasta se mai gândește la o revenire în televiziune sau nu, vedeta a decis să clarifice situația în mod public. Astfel, Oana a publicat un mesaj în care explica modul în care vede ea, la ora actuală, lumea televiziunii, susținând că întoarcerea ei pe micile ecrane se poate realiza doar în anumite condiții, impuse de ea. Iată răspunsul Oanei!

oana_zavoranu_2.jpg

Oana a fost prezentatoare TV, dar și actriță
Foto Instagram

„Mulțumesc pentru miile de mesaje legate de întoarcerea mea în televiziune și seriale. Nimic nu m-ar bucura mai mult, dar toate astea numai în condițiile și termenii stabiliți de mine. Oferte au fost și sunt și pot să vă spun atât: Zile mai bune vor veni, dar mai durează puțin..TV și lumea filmului sunt într-un moment de colaps, generat de căderea prea mare în derizoriu a subiectelor din ultimii ani...Cereți mai mult și fiți mai selectivi în ce acceptați să primiți, doar așa veți primi ceea ce e constructiv și bun.. O puteți face scăpând de uscături, non-valori și tot ceea ce pentru moment a părut că e cool...dar nu e...”, a explicat Oana Zăvoranu.

 

 

Loading...

Citește și