«Renunţ la numele Geambaşu şi la moştenirea de 1.000.000 €»

g1untitled-1.jpg

Relaţia dintre Petre Geambaşu şi Călin Geambaşu s-a deteriorat serios anul trecut
Citeste tot despre: 

Scandalul din familia Geambaşu continuă! Călin Geambaşu (41 de ani) nu mai vrea să aibă de-a face cu părinţii săi, pe motiv că l-ar fi pedepsit mult prea aspru, în copilărie, pentru fiecare boacănă. Petre Geambaşu (74 de ani) a fost singurul care l-a acuzat de violenţă asupra unei asistente, iar Călin a luat o decizie şocantă: renunţă la moştenire, dar şi la numele de familie!

Anul trecut a fost unul negru pentru celebrul solist şi instrumentist Petre Geambaşu, fiind acuzat de fiul lui, Călin, că l-ar fi pedepsit mult prea aspru, în copilărie: ”Tata se supăra foarte tare pe mine, la un moment dat m-a trimis să mănânc pe capacul de la WC. Apoi, m-a lăsat complet desculț, la şcoală, pentru că am întârziat câteva minute la ora de muzică”, povestea Călin, în urmă cu câteva luni, pe contul lui de Facebook. Cei doi s-au certat luni la rând, însă totul a degenerat pe 18 decembrie 2017, când Petre a susţinut, la România TV, că fiul său ar fi bruscat în urmă cu câţiva ani o asistentă medicală. Și medicul Monica Pop, manager general al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, a sărit în ajutorul lui Călin Geambaşu, care acum e negru de supărare: “Luna viitoare urmează să demarez procedurile de Desfiere şi cererea oficială de Dezmoştenire, pentru a nu mai avea nici o legătură cu aceşti părinţi degeneraţi, abuzivi și profitori. Renunţ în mod Deliberat la o avere de aprox. 1.000.000 EURO. (n.r- contravaloarea terenurilor şi a locuinţelor pe care le deţine Petre Geambaşu). Iau în calcul şi schimbarea numelui de familie! De la 18-19 ani, de când m-am lansat în muzică, am fost prezentat numai cu numele mic pe toată perioada emisiunii «Şcoala Vedetelor», vreme de 4-5 ani (aşa eram prezentaţi cu toţii - Nadine, Alice, Mălina, Adrian, Călin şi restul colegilor noştri).

g22-bd-fb_img_1515591397570.jpg

Trei generaţii Geambaşu: tatăl - Petre, nepotul - Davin şi fiul - Călin

Solistul nu acceptă scuzele părintelui său. „După o săptămână mi-a cerut scuze prin e-mail pentru accesul de răutate şi de dezinformarea pe care le-a arătat în public prin această intervenţie voluntară la România TV! Tardiv. De această dată voma cu venin i-a fost decisivă. Nu-i mai adresez nici o literă, la fel ca soţiei lui, «tanti CO2». Atacă din senin, apoi se vaită pentru a stârni compasiune nemeritată. De 2 luni am declinat orice invitaţie la TV - până nu termin tot ce am de explicat legat de acuzele primite din partea lor (prin documentare şi argumente, nu la mişto, în viteză). În schimb, el face haos pe posturile TV, apoi îşi cere scuze pe email (printscreen alăturat) - dovezi, nu palavre şi derută infinită). Minte, denaturează, inoculează, apoi vorbeşte despre Mântuire (acum, când simte mirosul «cazanului fierbinte» devine foarte religios, înţeleg)... Târziu”, a mai spus Călin Geambaşu.

g32-bd-fb_img_1515591595613.jpg

Această imagine e istorie: Călin nu mai vorbeşte cu părinţii lui

Din păcate, între el şi părinţii lui nu mai sunt şanse de împăcare: “Cu această ocazie, tatăl meu a devenit oficial Nero (incendiatorul propriei Cetăţi şi dirijorul cinic al luptelor din arenă). Totul pentru a-şi masca egoismul, a-şi justifica nedreptăţile anterioare şi a salva o imagine obţinută prin impostură. Acest episod mi-a venit cu răspunsul final în ce-l priveşte şi pe el. Cât despre nevastă-sa mahalagioaică şi agresivă eram lămurit încă din copilărie”, a încheiat solistul, care vrea ca Petre Geambaşu să îi achite munca în studio prestată pentru el (aproximativ 2.000 ore, între 16 şi 25 de ani). Contactat de Click!, Petre Geambaşu nu a dorit să mai facă vreun comentariu, pentru a nu-i mai da apă la moară unicul său băiat.

Călin Geambaşu, acuzat că şi-a bătut mama

Anul trecut a început războiul din familia Geambaşu, când Călin, unicul fiu al lui Petre Geambaşu, a fost forţat să facă dezvăluiri cutremurătoare. S-au spus lucruri grele atât în emisiuni, cât şi pe reţelele sociale, despre bătăile pe care le-ar fi încasat solistul în copilărie, despre faptul că era „plătit” în haine şi jucării să tacă şi să nu spună despre ororile la care era suspus.
Acuzată că îl bătea cu cablul de la video, femeia s-a apărat: “Puteţi să credeţi aşa ceva când eu am fost singura care m-am chinuit să-l fac? A fost a patra încercare de a avea un copil. Este adevărat că nu mai vorbeşte cu mine de patru ani. Cum pot eu să bat un copil pe care mi l-am dorit atât de tare”, a mai spus Cristina Geambaşu la o emisiune TV. Reproşurile din familie nu s-au terminat şi vor mai continua, căci Călin îşi cere drepturile.  

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1