Reguli noi pentru jurații «Românii au talent». Florin Călinescu poate apăsa de două ori butonul auriu

12-13-12.jpg

Celebrul juriu al concursului de la PRO TV

Actorul Florin Călinescu (63 de ani) a revenit în juriul emisiunii ”Românii au talent” (PRO TV), alături de Andra (33 de ani), Andi Moisescu (46 de ani) şi de Mihai Petre (40 de ani).

Acest sezon aniversar, al zecelea, care se va difuza în primăvară, vine şi cu câteva reguli noi: 10 concurenţi calificaţi direct în semifinale în sezonul 10! În acest sezon aniversar, fiecare jurat are dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu  pentru a califica un concurent talentat direct în semifinale! Iar prezentatorii Smiley şi Pavel vor avea şansa unică de a trimite doi dintre cei mai buni concurenţi direct în galele live. Cei mai buni 10 concurenţi vor fi recompensaţi pentru performanţele lor incredibile cu un loc asigurat în semifinalele „Românii au Talent”.

”Pentru mine, personal, 10 perfect e ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune e un câştigător şi aşteptarea mea e ca publicul să aprecieze toţi concurenţii!”, a spus Florin Călinescu. 

 

Citește și:

EXCLUSIV Smiley aruncă bomba: «Florin Călinescu nu mai pleacă de la Românii au talent»

Florin Călinescu, omul-orchestră: showbiz, actorie, politică, optică și restaurante

Loading...
 
 

Citește și