Rebeca Onoriu, gest suprem pentru mama ei, Gabi Luncă: "Este cea mai importantă decizie din viața mea"

gabi-lunca-fiica-rebeca1.jpg

Gabi Luncă, adorată de fiicele sale. Aici, alături de Rebeca
foto: arhivă personală

Rebeca Onoriu îi îndeplinește ultima dorință mamei sale, Gabi Luncă, care s-a stins din viață, răpusă de Covid, pe 2 aprilie. Fiica cea mică a lui Gabi Luncă i-a promis mamei sale, înainte sa-și dea ultima suflare, că se va boteza în religia penticostală.

Ceremonia va acea loc pe 3 mai, chiar de ziua Rebecăi Onoriu. “Am zis DA CERULUI! Multe nu mi-a cerut mama, dar și-a dorit ca eu să fac botezul. I-am promis! Chiar cu câteva ore înainte ca dânsa să plece la Domnul. A plâns de fericire! Pe 3 Mai, ziua mea de naștere, organizam fel de fel de surprize pentru mama, în semn de mulțumite că m-a născut și crescut! Doream să o impresionez până la lacrimi. Și reușeam! Anul acesta aleg ziua de 3 Mai să fie ziua în care să mă nasc din nou! Aceasta este cea mai importantă decizie din viața mea atât pentru mine cât și pentru familia mea. Împlinesc dorința tatălui meu, a mamei, și a mea! Suntem șase frați, eu voi închide cercul în familia Luncă - Onoriu. Voi deveni și sora lor de credință, nu doar de sânge! Până acum am fost Rebeca, fiica lui Ion Onoriu, regele acordeonului și a lui Gabi Luncă, regina muzicii lăutărești! În doar câteva zile, mă nasc din nou! Voi fi Rebeca Andreea Onoriu, fiică de Împărat!”, a declarat Rebeca Onoriu pentru Click!.

Citește și:

EXCLUSIV Fiicele lui Gabi Luncă, zile grele după moartea mamei lor: ”Mergem zilnic la mormânt s-o plângem”

EXCLUSIV Gabi Luncă, înmormântată ca o regină, cu covor roșu și porumbei albi. Rebeca Onoriu: "Îmi îngrop ambii părinți"


 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1