Reality cu miză mare la Kanal d! Filmările au loc în Republica Dominicană, iar premiul e de 100.000 €

exatlon_mexico.jpg

exatlon mexico emisiune concurs
Emisiunea a avut mare succes în Mexic
foto: Twitter

Cei care se simt capabili să intre într-o competiţie în care abilităţile sportive sunt tot ce contează ar putea pune mâna pe un premiu fabulos. Kanal d aduce în România, Exatlon, un reality care pune la bătaie 100.000 de euro.

20 de concurenți, dintre care 10 vedete, vor intră într-o confruntare unică, în care își vor pune la bătaie toate abilitățile fizice și psihice pentru a-și înfrânge adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-și depăși limitele. Exatlon a înregistrat un succes răsunător în țări precum Mexic și Brazilia, iar acum a venit rândul românilor să vadă o competiție plină de provocări,  ce va fi difuzată curând pe micul ecran.

Filmarile vor avea loc în Republica Dominicană, iar concurenții vor trece printr-o serie de probe de foc, menite să le testeze pregătirea fizică, viteza de reacţie, curajul şi stăpînirea de sine. Aceștia vor fi nevoiți să rămână concentrați și în formă fizică maximă în față probelor la care sunt supuși în permanentă.

 

Castingul pentru noua competiţie începe marţi, 7 noiembrie. Toți cei care au împlinit vârstă de 18 ani se pot înscrie în concursul care le poate schimba viața, pe exatlon.ro.

Loading...

Citește și