Reacții dure din lumea teatrului după decizia lui Arșinel de a o înlocui pe Stela Popescu

stela-si-arsinel.jpg

stela popescu, alexandru arsinel
Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format un cuplu pe scenă timp de 40 de ani
foto: arhiva Click!

Decizia lui Alexandru Arșinel de a merge mai departe cu turneul din Spania după moartea Stelei Popescu, actrița care i-a fost parteneră de scenă timp de 40 de ani, a împărțit în două nu doar publicul, ci și lumea profesioniștilor din teatru.

Alexandru Arșinel și actorii de pe afișul turneului din Spania pregătit cu mult imp înainte de actorii Teatrului de Revistă Constantin Tănase au hotărât să meargă mai departe și să se prezinte în fața publicului după tragica moarte a Stelei Popescu. Distribuția spectacolului a plecat în Spania miercuri, după înmormântarea Cristinei Stamate, o altă stea a revistei românești.

Surse bine informate au confirmat pentru Click! că Arșinel va avea câteva cuplete cu Ana Maria Donose, pentru a compensa absența Stelei Popescu. „Alexandru Arşinel va fi prezentator, va cânta şi va avea câteva monoloage. Nimeni nu o înlocuieşte pe Stela Popescu, însă Arşinel va avea câteva cuplete cu tânăra actriţă a teatrului nostru, Ana Maria Donosa. Va avea momentele ei, însă acum va face și câteva cuplete cu maestrul Arşinel”, ne-au povestit surse din interiorul Teatrului ”Constantin Tănase”.

Oamenii obișnuiți au avut reacții împărțite la aflarea veștii. Dacă cei mai mulți au fost de acord că viața trebuie să meargă înainte, iar actorii trebuie să se ducă în Spania în aminiterea Stelei Popescu și din respect pentru spectatorii de acolo, au fost și voci care au susținut că se impunea o amânare.

De aceeași părere este și actorul Andreas Petrescu, soțul Augustei Lazarov, care a publicat un text emoționant pe pagina personală de Facebook.

andreas_petrescu.jpg

andreas petrescu
Actorul Andreas Petrescu, dezamăgit de hotărârea lui Alexandru Arșinel de a continua turneul din Spania
foto: arhivă personală

 

”M-a impresionat durerea domnului Arșinel la moartea Stelei Popescu. O durere sfâșietoare. Știam că va dura. Venea turneul din Spania, dar bineînțeles că în memoria Stelei Popescu urma să îl anuleze. Nu avea cum să meargă acolo și să spună texte umoristice după o asemenea dramă. În niciun caz textele pe care le spunea cu Stela Popescu. Era o chestiune de respect. De drag.

Știam că va veni anunțul prin care își va cere scuze publicului din Spania cu promisiunea că turneul se amână doar câteva luni. O perioadă în care să o poată plânge pe cea mai mare actriță de revistă pe care am avut-o vreodată. Pe partenera lui de o viață. Am fost mândru de decizia asta. Bravo! Acesta este un text fantezist. Turneul va avea loc și Ana Maria Donosa va susține câteva scenete cu domnul Alexandru Arșinel în locul Stelei Popescu. Teatrul de Revistă merge înainte. Teoretic se duce în Spania. Practic se duce dracu'”, a scris Andreas Petrescu.

Stela Popescu a murit în urmă cu o săptămână la vârsta de 81 de ani. Actrița a fost găsită fără suflare în locuița proprie. În urma autopsiei s-a constatat că Stela Popescu suferise un atac vascular cerebral masiv.

pepatut.ro

Loading...

Citește și

  • arsinel stela popescu

    În urmă cu câteva săptămâni, Click! v-a anunţat că mai mulți artiști ai Teatrului ”Constantin Tănase” erau așteptați în Spania, la începutul lunii decembrie, pentru două spectacole.

  • augusta lazarov

    Augusta Lazarov trăiește, cu siguranță, o perioadă de grație. Și-a găsit fericirea după cinci ani de văduvie, a devenit mamă pentru prima dată și a îmbrăcat rochia de mireasă, spunându-i ”DA” actorului Andreas Petrescu. Admirată de toată lumea pentru discreția cu care și-a trăit această nouă iubire, după căsătoria cu Valeriu Lazarov, un titan al producțiilor de divertisment de televiziune, Augusta a făcut o alegere plină de subînțeles pentru rochia de mireasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1