Reacția Oanei Pellea la criticile aduse lui Carmen Iohannis: „Suntem penibili!”

pellea.jpg

oana pellea
Oana Pellea, reacție dură la criticile nefondate adresate primelor doamne ale Franței și României
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vizita cuplului prezidențial francez la Cotroceni a atras o serie de afirmații admirative sau critice la adresa primelor doamne Brigitte Macron și Carmen Iohannis. Oana Pellea se arată dezgustată de primitivitatea reacțiilor oamenilor și consideră că acestea ne plasează departe de civilizație.

Oana Pellea a scris pe 26 august, pe contul său de Facebook un comentariu în care critică reacțiile nefondate și superficiale care s-au făcut în timpul și după vizita lui Emmanuel și Brigitte Macron. Aparent, fiica maestrului Amza Pellea scrie oarecum evaziv, fără să facă directă referire la subiectul la care face referire, dar se subînțelege că este împotriva criticilor abuzive la adresa primelor doamne ale Franței, respectiv României:

„Comentariul meu nu este furibund (așa cum îl prezintă Mass-media), e doar de bun simț. Când nu o să mai judecăm oamenii după brațe, genunchi, siluete, vârstă, chelie, rasă, credință, culoare, sex...o să ieșim din Epoca de Piatră! Deocamdată...acolo suntem! Ridicoli și penibili! Când vor conta faptele, spiritul, gândul...când va conta să facem și ce provocăm în jurul nostru (bine sau rău), când vom înceta cu bârfele de țațe la gard, cu comentarii de doi bani...poate doar atunci vom avea o mică șansă la civilizație”, a scris Oana Pellea pe rețeaua de socializare.

Ținutele non-conformiste ale celor două prime doamne, Carmen Iohannis și Brigitte Macron, au stârnit numeroase reacții în mediul online. Amândouă soțiile de președinți au purtat rochii ceva mai scurte decât stabilește protocolul obișnuit, ținutele fiind puse și în balanță cu vârstele lui Carmen și Briggite, pe care mulți le-au considerat neadecvate.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5