Reacţia Mihaelei Constantinescu după zvonul fals al morţii fostului soţ: «Este inuman. Am crezut că fac infarct!»

mihaela-constantinescu-fosta-sotie-mihai-constantinescu.jpg

mihaela constantinescu
Mihaela Constantinescu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la spital unde se duce de câteva ori pe zi
foto: BLITZ

O ştire halucinantă s-a propagat cu rapiditate în spaţiul media, protaagonist fiind Mihai Constantinescu. Vineri în jurul prânzului s-a anunţat că celebrul cântăteţ, afalt în comă de câteva luni şi internat la Spitalul Floreasca din Capitală, ar fi pierdut lupta pentru viaţă. Mihaela Constantinescu a confirmat încă pentru Click! că artistul trăieşte, fiind în stare stabilă şi în continuare îngrijit de medici.

Vestea falsă a morţii lui Mihai Constantinescu a provocat multă durere în rândul apropiaţiilor lui şi a familiei. Artistul este într-o stare delicată de câteva luni, dar este stabil. Medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, unde artisul este internat din luna mai, a confirmat pentru Click! că Mihai Conatinescu se luptă pentru viaţa lui.

„Este o ştire falsă la momentul acesta. Este în viaţă. Mai multe detalii nu vă pot da. De la început soţia domnului Mihai Constantinescu a decis să nu dăm mai multe detalii despre starea lui de sănătate”, a declarat pentru ziarul Click!. Dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

mihai-constantinescu-si-sotia.jpg

Mihai Constantinescu şi soţia lui, Simona Secrier
Foto: arhivă personală

Informaţia a fost confirmată şi de Mihaela Constantinescu, fosta soţie a lui Mihai. "Este inuman ce se întâmplă. O să dăm în judecată pe toţi cei care au anunţat că Mihai a murit fără să verifice informaţia. Mie personal mi s-a făcut rău. Am luat apă cu zahăr. Era să fac infarct. Nu se poate să o sune pe mama mea bolnavă şi în vârstă să-i dea o astfel de veste, pentru că nu ştii cum poate să reacţioneze un om. Mihai este într-o situaţie delicată, dar este stabil. Medicii ne-au spus să avem răbdare şi asta facem. Eu şi Simona (n.r. Secrier- actuala soţie a lui Mihai Constantinescu) mergem de trei ori pe zi la spital", a spus Mihaela Constantinescu pentru Click!.   

În cursul acestei dimineţi, mai multe canale media au transmis că Mihai Constantinescu a încetat din viaţă. 

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală, pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat, iar de atunci a fost internat la Terapie Intensivă.

Mihai Constantinescu s-a confruntat cu multe probleme de sănătate

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie, potrivit mediafax.

În anul 2017, artisul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

 

Loading...
 
 

Citește și