Reacţia lui Horia Brenciu după ce i s-a spus că soţia e bătrână

brenciu_2.jpg

horia brenciu
Lui Horia Brenciu i-a pierit zâmbetul molipsitor după ce a citit ce i-a scris o admiratoare despre soţia lui
Foto: Antena 1

Conturile vedetelor de pe reţelele de socializare abundă în mesaje, unele mai directe decât altele. Dacă divele autohtone primesc la o singură poză tot felul de propuneri până la cereri în căsătorie, domnii au şi ei ce să citească. Horia Brenciu a vrut să se laude cu soţia lui Alice Dumitrescu, dar o tânără i-a "tăiat" tot elanul după ce i-a lăsat un comentariu în care îi reaminteşte că partenera lui este mai în vârstă decât el. Reacţia artistului nu s-a lăsat mult aşteptată.

Horia Brenciu (45 de ani) ştie cum să răspundă provocărilor de orice fel, nu doar profesionale. Diplomat, artistul a demonstrat că nu se pune la mintea celor care nu gândesc mult înainte să vorbească. O imagine cu soţia lui, pe care a numit-o "diva lui", publicată pe Instagram, a primit un comentariu, care a reuşit să-i strice buna dispoziţie artistului. O "admiratoare" a făcut o remarcă nu tocmai potrivită despre partenera lui de viaţă.

"Bătrână pentru tine Horia...Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă", a fost comentariul care l-a făcut imediat pe Horia să reacţioneze.

"Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă", a fost replica artistului. Cei doi au continuat schimbul de replici, artistul fiind extrem de elegant în exprimare. 

schimb_de_replici.jpg

horia brenciu replici instagram
Horia Brenciu şi-a pus la punct admiratoarea fără să se certe
foto: captură Instagram

"Despre ce consecințe vorbești?! Ce e chestia asta ieftină cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am răspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecințele judecăților tale. Și nici nu ești persoană publică! Ce chestie!", a mai scris artistul. 

12_2-col-brenciu-familie.jpg

horia brenciu familie
Horia Brenciu se mândreşte cu soţia şi copiii
Foto: arhivă personală

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu (50 de ani) s-au căsătorit în urmă cu patru ani, dar se cunosc din 1995. Cei doi au fost priteni buni foarte mulţi ani înainte de a-şi oficializa realaţia. Au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume la data de 1 noiembrie 2012 şi au adoptat în 2016 un băieţel, Toma (3 ani). Alice mai are, însă, două fete, Andreea (25 de ani), dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, şi Maria (16 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • horia brenciu

    Horia Brenciu are o familie după chipul și asemănarea lui, veselă și plină de energie. Chiar dacă s-au căsătorit în urmă cu doar trei ani, cu o colegă de breaslă, artistul și producătorul tv Alice Dumitrescu au o relație din 1995. Au fost la început prieteni, apoi s-au îndrăgostit, au devenit părinți și, în cele din urmă, au trecut pe la Starea Civilă.

  • Eveniment fastuos astăzi în familia lui Horia Brenciu! După opt ani de relaţie, artistul a hotărât să-şi unească destinul cu cel al producătorului tv, Alice Dumitrescu. Toată lumea ştie deja multe despre povestea lor de iubire. Puţini sunt, însă, cei care cunosc amănunte despre fetele iubitei lui Brenciu.

  • horia brenciu

    Horia Brenciu (44 de ani) și-a împlinit cea mai arzătoare dorință, dar a ținut acest lucur ascuns de ochii lumii. În umră cu doi ani, artistul mărturisea că-mi dorește foarte mult un fiu, iar duminică, în seara de Crăciun, l-a prezentat lumii pe Toma, băiatul lui.

  • Juratul ”X Factor” și-ar dori ca Moș Crăciun să îi asculte dorința de a mai avea un copil. Asta i-a mărturisit Horia Brenciu (45 de ani) Florentinei Fântânaru, la emisiunea “Dincolo de aparenţe” (Antena Stars).