Reacția Andreei Bălan când a aflat că nu mai poate avea copii: «M-am interesat deja de mamă-surogat!»

andreea_mireasa_0.jpg

Andreea Bălan și soțul ei se gândesc să apeleze4 la o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil

În urmă cu câteva luni, Andreea Bălan a trecut prin clipe grele aducând-o pe lume pe fiica ei, Clara Maria. Vedeta a făcut stop cardio-respirator în timpul sarcinii, iar imediat după ce și-a revenit, medicii i-au spus că nu va mai putea aduce un al treilea copil pe lume.

Andreea Bălan a explicat cum a primit vestea că nu va mai putea naște niciodată, însă din dorința de a mai fi mamă și pentru a treia oară, ea se gândește să recurgă la o mamă-surogat care să-i poarte în pântece copilul. 

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste 5-6 ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nici o formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat', a declarat Andreea Bălan pentru viva.ro.

 Andreea Bălan nu mai poate face copii, așa cum i-a spus medicul

„Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie. Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă? Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani şi, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta!', a declarat Andreea Bălan pentru sursa amintită mai sus.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1