Răzvan Botezatu îşi vinde maşina. Cât cere pe ea

btz.jpg

razvan botezatu
Răzvan Botezatu
Foto: arhivă personală

A rămas fără emisiune la Antena Stars şi se pregăteşte să devină şi pieton. Răzvan Botezatu şi-a scos maşina la vânzare. Fosta gazdă de la Star Matinal vrea 17.000 de euro pentru un SUV pe care l-a cumpărat anul trecut sau să predea contractul de leasing din care mai are de plătit cam tot atât cât cere.

Răzvan Botezatu nu stă prea bine financiar după ce a rămas fără job. Deşi nu avea un salariu fabulos la Antena Stars, măcar prezentatorul reuşea să-şi acopere o parte din cheltuieli, cărora se pare că nu le mai face acum faţă. Matinalul are de achtat rate la mașină de aproximativ 300 euro pe luna și probabil că a considerat că în acest moment nu mai este rentabil să păstreze automobilul.

masina.jpg

masina razvan botezatu
Aceasta este maşina pe care Răzvan Botezatu o vinde
Foto: arhivă personală

El a publicat recent un anunț prin care spune că intenționează să-și vindă automobilul pe care l-a achiziționat anul trecut. Este vorba de un SUV cu doar 40.000 km la bord, full option. Botezatu vrea 17.000 euro sau predarea unui contract de leasing din care mai este de plătit circa 16.000 euro. În acest caz, prezentatorul solicită un avans de 8.000 euro.

Răzvan nu este singurul care a renunţat de la Antena Stars. Colega lui, asistentă tv, Raluca Dumitru s-a retras şi ea din motive financiare. 

"Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau venitul. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri", au povestit surse din interiorul postului pentru Click!  

Noul sezon Star Matinal a început din 3 septembrie cu Mircea Eremia în locul lui Răzvan Botezatu.

 

Loading...

Citește și