Răzvan Botezatu a avut 130 de kilograme în adolescenţă

Citeste tot despre: 

Deşi a luat o pauză de TV pentru a pregăti un proiect nou, Răzvan Botezatu e în continuare vedetă Antena Stars. Click! a aflat povestea lui, căci în adolescenţă a avut 130 de kilograme la 1,90 metri, şi cum a slăbit.

“A fost foarte gras, ditamai muntele iar în liceu a avut probleme, fiind bătut şi jignit de colegi. Era cel mai umilit din şcoală din cauza greutăţii lui. La un moment dat a slăbit 30 kg într-o lună prin înfometare. A şi leşinat de câteva ori, a ajuns la spital pentru că s-a îmbolnăvit rău. Pentru că a avut fluctuaţii de îngrăşare, Răzvan a ţinut o dietă cu cartofi o săptămână şi a slăbit 4 kg. Apoi a mai ţinut una în care a mâncat doar cereale şi lapte, slăbind 15 kg. A urmat o perioadă când s-a îngrăşat rău, punând pe el alte 15 kg”, ne-a spus o sursă.

În ultima vreme Răzvan a slăbit din nou foarte mult şi am aflat cum. “Recent a apelat din nou la o dietă combinată cu suplimente alimentare, mergând la sală. Dieta lui arăta aşa: o masă pe zi la prânz care constă în salată, piept de pui, omletă, peşte, năut. În fiecare zi alegea altceva. În plus, dimineaţa bea un shake de slăbit combinat cu un ceai de slăbit şi aşa a reuşit să slăbească 16 kg în 2 luni. Acum are 92 de kilograme la 1,90 m”, am mai aflat de la aceeaşi sursă. 

Loading...