A ratat premiul la „Vocea României”, dar e favorit să câştige 100.000 de euro la “Ninja Warrior”

andre-ciobanu-ninja-warrior_2.jpg

andrei ciobanu
Andrei Ciobanu a impresionat la "Ninja Warrior"

Pe Andrei Ciobanu, fost concurent la “Vocea României” în 2012, acum participant la “Ninja Warrior”, de la Pro TV, l-a întâlnit recent la lansarea cărţii lui Octavian Ursulescu despre Marina Voica. Am profitat de moment şi am vrut să aflăm cum îmbină tânărul muzica cu sportul şi care sunt impresiile despre aventura “Ninja Warrior”.

Click!: Toată lumea te ştie de la “Vocea Romaniei” (n.r. 2012) şi a fost mirată să te vadă acum la “Ninja Warrior”, de la PRO TV (n.r. a trecut în semifinale). Când ai început să cânţi şi când să faci sport?

Andrei Ciobanu: Am început cu sportul prima oară atunci când eram mic. Am făcut toate sporturile, de la fotbal, la volei, şi apoi m-am axat pe tenis de câmp, fâcând doi ani de zile tenis de performanţă. Muzica am descoperit-o în clasa a 9-a, când am intrat la Liceul de Artă „George Apostu” din Bacău. Atunci practic am descoperit că ăsta trebuie să fie drumul meu în muzică şi am lăsat-o mai uşor cu sportul. Dar iată că acum se îmbină foarte bine, pentru că dacă vrei să fii un artist complet, cred eu, trebuie să fii şi o fire sportivă, pentru că oamenii vor să vadă şi imagine, vor să te placă cu totul, să fii complet. Cred că cea mai mare energie mi-o iau din muzică şi o transpun în sport, ceea ce am reuşit să fac şi la PRO TV, la “Ninja Warrior”.

andrei-ciobanu-la-vocea-romaniei.jpg

andrei ciobanu
În 2012, la "Vocea României"

Cat timp petreci pe zi la sala de forţă?

În fiecare zi mă antrenez câte două ore la sală, o dată pe săptămână merg la fotbal şi o dată pe săptămână merg la tenis. Adică sportul face parte din viaţa mea şi încerc să-mi fac timp, printre orele de repetiţii, de studiu cu muzica.

Cum de ţi-a venit ideea de a merge la “Ninja Warrior”?

Eu urmăream show-ul în America de foarte mult timp, de mic, îmi doream foarte mult să particip, era un vis pentru mine să ajung în America. Dar ştiam că e cam imposibil şi uite că acum visul a devenit realitate şi când am văzut că PRO TV a adus show-ul la noi, am zis că trebuie să încerc şi că trebuie să fiu acolo.

andre-ciobanu-ninja-warrior_3.jpg

andrei ciobanu
Pe Andrei Ciobanu l-ați văzut la PRO TV duminică, 7 octombrie

Ce părere au ceilalţi despre acesta dorinţă a ta de a merge la “Ninja Warrior”?

Ştii că toată lumea îmi vede aspectul fizic, toţi mă apreciază şi îşi dau seama că fac şi sport, că merg la sală, fac body building, dar nimeni nu se aştepta să particip. Mulţi dintre prietenii mei, ştiindu-mă pe scenă, ştiindu-mă cu microfonul în mână, stiu că sunt o persoană energică, dar nu ştiau că sunt o persoană sportivă. Şi odată cu show-ul ăsta am reuşit să mă descopăr şi eu pe mine şi să mă autodepăşesc. Şi să le demonstrez oamenilor că mai fac şi altceva în afară de muzică.

Şi ai putea să ne spui ce faci în muzică acum?

De câţiva ani am pus bazele unei trupe, AC Band se numeşte, chiar după numele meu Andrei Ciobanu band, mergem la evenimente, spectacole. Am vrut să pun bazele unei trupe, să o am pe viitor. Am multe proiecte, vreau să scot şi o nouă melodie pe care să o promovez pe la emisiuni şi pot să spun că de acum am un drum lung înainte. 

Ce vei face cu premiul de 100.000 de mii de euro, dacă l-ai câştiga?

Dacă aş câştiga premiul cel mare, cu siguranţă l-aş investi în mine, în muzică şi mi-aş dezvolta mai mult şi partea asta cu sportul.

Loading...
 
 

Citește și

  • Toamna aceasta, la PRO TV vom avea parte de un nou reality-show, „Ninja Warrior”, pentru care filmările au început deja. Reporterul Click! a intrat în culisele acestui show, însă într-un mod cu totul surprinzător, fără să ştie ce i se pregăteşte de către echipa postului de televiziune. Vă invităm să citiţi întreaga aventură şi să intraţi în atmosfera plină de adrenalină.

  • Ninja Warrior

    Click! a anunţat primii concurenţi de la «Ninja Warrior», show-ul de aventură care va începe în curând, la PRO TV, iar acum vă spunem, în premieră, cine vor fi prezentatorii. Este vorba despre un cunoscut comentator sportiv, un jurnalist şi o actriţă.