Răspunsul genial al Andreei Esca atunci când a fost întrebată de salariu

andreea-esca-stiri-pro-tv-salariu.jpg

andreea esca stiri
Andreea Esca se află la PRO TV din 1995. Salariul ei este o mare enigmă
foto: PRO TV

Salariul Andreei Esca (46 de ani) este, probabil, unul dintre cele mai bine păzite secrete din showbiz, iar pe tema aceasta s-au viralizat o grămadă de glume. Ştirista de la PRO TV are mereu vorbele la ea şi replici geniale, iar o situaţie hilară în acest sens a avut loc recent, pe Instagram.

Cât de mare este salariul Andreei Esca? Asta se tot întreabă românii din 1995, de când carismatica prezentatoare de ştiri a apărut pentru prima oară la PRO TV. Sumele vehiculate au fost de toate felurile, de la 5.000 de euro lunar, până la 46.000 de euro, însă Andreea Esca a ştiut mereu cum să fenteze întrebările directe şi să facă glume reuşite pe această temă. Tot de salariul Andreei Esca s-a legat recent şi un fan de-al ei, pe Instagram, care a comentat în dreptul unei imagini cu vedeta aflată pe plajă, în Egipt. “Aş vrea şi eu o gagică cu un salar bun. Nu ai cum să n-o iubeşti. Sunt un băiat greu de cucerit. Weekend frumos!”. Răspunsul genial al Andreei Esca a venit prompt: “Important e să o iei chiar dacă nu are «salar» bun, că de profitori e plină lumea. Weekend frumos şi dumneavoastră”.

salariu-andreea-esca.jpg

andreea esca discutie salariu
Andreea Esca şi discutia ei despre salariu, pe Instagram
foto: Instagram

Care este salariul Andreei Esca

În februarie 2013, jurnaliştii de la Evenimentul Zilei şi de la “Reporter virtual” au făcut publice sumele încasate de mai multe vedete de televiziune. Salariul Andreei Esca a fost dat ca fiind de 40.000 de euro, Ştefan Bănică ar fi încasat 25.000 de euro pe când prezenta “Dansez pentru tine”, Dan Negru, 22.500 de euro la Antena 1, Pavel Bartoş, 15.000 de euro de la PRO TV.

Loading...

Citește și

  • andreea esca

    Andreea Esca pare genul de femeie care le face pe toate. Se împarte cu succes între viața de familie și cea profesională și îi mai rămâne timp și pentru propria persoană. Unul dintre secretele succesului prezentatoarei este chiar stilul de viață sănătos care este...cât se poate de variat, potrivit afirmațiilor sale.

  • andreea esca stirile pro tv

    Dan Negru a bătut măr PRO TV, de Revelion, având audienţe de peste 10 ori mai mari. Numai că echipa lui din Antena 1, în loc să se bucure de o primă babană, s-a ales cu salariul micşorat pe o lună, din cauza difuzării videoclipului ”O zi liniştită”, al lui Gabriel Cotabiţă, în care apare... Andreea Esca.