Ramona Gabor și-a făcut afacere cu parfumuri în Dubai. Cât costă unul

ramonagaborpchoyszqdwxo00.jpg

Ramona Gabor, în ședința foto pentru parfumurile lansate
foto: Instagram

Se află de ani buni în Dubai unde și-a câștigat existența ca fotomodel și a avut contracte de imagine. Iată însă că Ramona (30 de ani), sora cea mică a Monicăi Gabor, este pe cai mari acum și tocmai s-a lansat în afaceri, în domeniul frumuseții, evident.

Superba brunetă și-a lansat un parfum oriental, care îi poartă numele. Gabor Prive este un parfum de lux, unisex, cu note de grapefruit, lavandă, artemisa, și se prezintă într-o sticluță foarte elegantă. Din 11 noiembrie, parfumurile Ramonei vor putea fi disponibile online pe pagina de Instagram @gaborpriveofficial și se vor putea achiziționa din toată lumea. Într-o filmare pe pagina de Instagram, vedeta arată un munte de colete care urmează să fie expediate către cliente. Prețul este unul accesibil iar pe pagina ei curg deja mesajele pentru comenzi. Inițial, fosta cumnata a lui Irinel Columbeanu și-a dorit un business cu cosmetice, însă după ce a analizat mai bine piața, aceasta s-a decis la o afacere frumos mirositoare.

ramona.jpg

ramona gabor dubai
Ramona Gabor, la masă într-un restaurant de lux din Dubai
Foto: arhivă personală

“Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection - un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro. Se gasesc pe www.gaborprive.com”, ne-a spus Ramona.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1