Ramona Gabor, fericită că s-a dat liber la distacție în Dubai! A bifat prima petrecere, după izolare

ramona_gabor.jpg

Ramona Gabor a băut celebra bere care poartă numele virusului
foto: Instagram

Obișnuită cu un ritm de viață alert, pentru Ramona Gabor izolarea din cauza pandemiei de coronavirus a fost cumplită. Iată însă că în Dubai s-au relaxat restricțiile, din 24 aprilie, iar vedeta a putut să aibă parte de prima petrecere alaturi de prietenele ei, într-un restaurant de lux, dar și la piscină.

"În Dubai trebuie să aplicăm online pentru un permis, ca să ieșim din casă și, în general, confirmarea îți vine într-un mesaj pe telefon după 15 minute. Avem voie să ieșim doar în caz de urgență (mâncare, spital sau farmacie), ca și în România. Din păcate, acest virus ne-a dat tuturor viața peste cap, însă trebuie să menținem o atitudine pozitivă. Să sperăm că în curând ne vom reîntoarce la viețile noastre de zi cu zi", ne-a spus Ramona în urmă cu o lună.

ramona_gabor_dubai_3.jpg

Ramona Gabor a petrecut ca în vremurile bune

Iată că situația este bună acum, iar frumoasa șatenă se poate bucura din nou de libertate. Cum a celebrat marea ieșire? Evident, cu cele mai bune prietene ale ei, la restaurantul Nammos Dubai, un local de lux recunoscut pentru finețurile gastronomice.

ramona_gabor_dubai_2.jpg

Au luat cina la un restaurant de lux
foto: Instagram

Fetele au fost cu zâmbetul pe buze, au glumit și au povestit fiecare despre cum au petrecut izolarea. Activitățile au continuat, pentru Ramona. Sora Monicăi Gabor a ieșit și la piscină cu fetele, s-au bronzat și băut celebra bere ce poartă numele virusului care ne-a ținut prizonieri două luni. În Emiratele Arabe Unite au fost înregistrate 16.793 cazuri de îmbolnăviri și 174 provocate de coronavirus.

Citește și:

Ramona Gabor: «În Dubai ne trebuie un permis validat prin sms, ca să ieşim din casă»

EXCLUSIV Despărțiți de coronavirus. Walter Zenga, calvar în Italia, departe de familie: "Îmi este teamă de tot"

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1