Raluka şi Ana Baniciu sunt prietene la cataramă, dar se ceartă zilnic! Care este mărul discordiei

29597246_2050487565192902_1953215273333935593_n.jpg

Raluka a dezvăluit ce o deranjează cel mai mult la prietena sa, Ana Baniciu
Foto:Arhivă personală

Raluka şi Ana Baniciu sunt colege , prietene şi câştigătoarele emisiunii Asia Express. În ciuda faptului că au colaborat extraordinar pe parcursul show-ului care i-a ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură, Ana şi Raluca au divergenţe adesea, aşa cum se întâmplă în cadrul oricărei prietenii. Invitate la emisiunea Oanei Turcu cele două au vorbit despre prietenia care le leagă, dar şi despre care este principalul motiv de ceartă dintre ele.

Cele două cântăreţe au fost invitate la emisiunea moderată de Oana Turcu şi au vorbit, fără să se ascundă, despre anumite probleme care le afectează relaţia de prietenie. Raluca a dezvăluit motivul pentru care se supără, aproape zilnic pe prietena ei. Se pare că Ana nu este o persoană punctuală, iar acest lucru o scoate din sărite pe Raluca, care obişnuieşte să o aştepte mereu , chiar şi atunci când se află în trafic, iar şoferii o claxonează enervaţi de faptul că staţionează într-un loc nepermis. 

img.jpg

Raluka şi Ana Baniciu au câştigat premiul cel mare la Asia Express
Foto:Antena 1

 „O iau în fiecare dimineaţă (cu maşina – n.r.) şi trebuie să aştept tot timpul. Cobori tot timpul după 10 minute, te aştept tot timpul în faţa blocului şi nu vă imaginaţi că o aştept într-o parcare, o aştept în mijlocul traficului şi toată lumea mă claxonează. (...) Eu sunt şofer, d-asta este prietena mea!”, a „atacat-o” Raluka pe Ana. Fiica lui Mircea Baniciu nu a părut deranjată de spusele prietenei, din contră, a încercat să o "îmbuneze". „La noi nici nu a existat etapa aia cu prietenie pe interes sau poate a fost un interes comun să câştigam Asia Express”.

Schimbări radicale la Asia Express

Prima ediţie a show-ului Asia Express a fost moderată de către frumoasa prezentatoare Gina Pistol. Se pare că ediţia cu numărul doi îl va avea ca prezentator pe nimeni altu7l decât preferatul lui Nea Mărin, Liviu Vârciu. El a acceptat să participe la un nou reality-show “Asia Express”, care de data aceasta va avea loc în India şi se va numi, cel mai probabil, „India Express”.

img_1.jpg

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au făcut echipă la Asia Express, iar anul acesta vor prezenta ediţia a doua a emisiunii
Foto:Antena 1

 “O să plec în curând în India, pentru că acolo se filmează şi merg prezentator, că nu mă mai prind ei pe mine ca concurent. Niciodată. Nu ştiu cum va fi împărţit show-ul, nu ştiu ce se va întâmpla cu Gina Pistol, însă îl iau şi pe Andrei Ştefanescu cu mine, o să prezentăm împreună. Eu o respect foarte mult pe Mona Segal, producătoarea show-ului, şi am spus «da» acelui proiect fără să mă gândesc foarte mult. Dar acum stau să derulez și mă bucur că am participat, dar încă nu pot să cred că eu sunt ăla care a dormit pe jos şi care s-a trezit la ora 6. Acum n-aş mai face aşa ceva ca concurent”, ne-a mărturisit Liviu Vârciu.

Loading...
 
 

Citește și