Raluca Zenga și-a dus soțul la Castel pentru a-i declara dragoste eternă! (P)

dsc_4788.jpeg

raluca zenga
Raluca Zenga a lansat un volum de poezii

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Raluca Zenga a dorit să îi facă o surpriză soțului ei, celebrul Walter Zenga, și l-a invitat la Le Château - Castelul din Inima Capitalei pentru a-i face una dintre cele mai originale declarații de dragoste. În decorul de poveste al Castelului, Raluca și-a lansat ultima ei carte - Dragostea 3D - un volum de poezii pe care a dorit să îl dedice celui care îi este alături în ultimii 14 ani.

Evenimentul s-a desfășurat sub forma unui afternoon tea autentic, o întâlnire informală cu prietenii și cunoscuții familiei Zenga, care au ținut să le fie alături în acest moment plin de emoție. Raluca Zenga a povestit despre felul în care evoluează relația ei cu Walter, despre cum se înțeleg după 14 ani de relație, cum s-au reinventat și se surprind în fiecare zi, pentru a menține vie flacăra pasiunii. 

dsc_4447.jpeg

raluca zenga
Familia Zenga a venit în București

 

Raluca numește acest volum de poezii pasionale, chiar erotice pe alocuri, un “tridimensional cu iubire, pasiune și inspirație”. Mare parte dintre scrierile din “Dragostea 3D” l-au avut ca sursă de inspirație tocmai pe Walter Zenga și au fost scrise în Dubai. Imaginile din carte au fost realizate de tatăl Ralucăi, doctorul Emil Rebedea, care are o pasiune aparte pentru desen.

Evenimentul de lansare al volumului “Dragostea 3D” s-a încheiat cu o sesiune de autografe și un ceai răcoritor pe terasa Le Château, printre interviuri și declarații pline de iubire date de cei doi soți, care au venit însoțiți la eveniment și de copiii lor.

dsc_4628.jpeg

raluca zenga
Raluca a lansat "Dragostea 3D", un volum de poezii dedicat soțului ei

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5