Raluca Podea se reinventează după reţeta lui Bahmu. Ce înseamnă rejuvenarea vaginală

raluca_podea.jpg

raluca podea rejuvenare vaginala
Raluca Podea a aşteptat cuminte pe scaun 30 de minute
Foto: arhivă personală

Raluca Podea "şterge" toate amintirile legate de Florin Pastramă, concurentul de la Ferma care a trădat-o şi s-a cuplat cu Brigitte Năstase. De câteva săptămâni, blondina i-a făcut loc în inima ei unui alt bărbat şi a început să bifeze schimbare după schimbare. La capilotul îmbunătăţiri fizice, vedeta a încercat să scape de micile imprefecţiuni cu tratamente simple şi minim invazive, aşa că după reţeta Adrianei Bahmuţeanu, Raluca Podea a optat să facă rejuvenare vaginală, un subiect controversat, dar în fond o procedură extrem de simplă.

Aşa cum după divorţul de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţanu a simţit nevoia să treacă printr-o serie de schimbări, la fel se întâmplă acum şi cu Raluca Podea. Chiar dacă blondina nu a fost măritată cu Florin Pastramă, cei doi punând punct unei relaţii de doar doi ani, vedeta a vrut să-i şteragă fostului iubit orice amintire. A început cu pozele şi numerele din telefon, a continuat cu reţelele sociale, iar în prezent a intrat într-un amplu proces prin care s-a decis să se reinventeze.

raluca.jpg

raluca podea
Raluca Podea a renunţat la haine doar pentru a încerca un aparat de remodelare corporală
Foto: arhivă personală

Blonda a arătat mereu bine, deşi a trecut printr-o sarcină şi este mama unui băiat de 11 ani. Raluca şi-a făcut timp să se răsfeţe frecvent la saloanele de cosmetică şi masaj, aşa că de curând a păşit din nou într-o clinică pentru o procedură simplă de rejuvenare vaginală. Deşi sună pretenţios, Raluca Podea a intrat s-a aşezat pe un scaun, cu toate hainele pe ea, şi a plecat doar în jumătate de oră. 

raluca_podea_2.jpg

raluca podea rejuvenare vaginala
Procedura de rejuvenare nu presupune niciun efort din partea pacientei
Foto: arhivă personală

"Avantajul rejuvenării vaginale este că pacientul rămâne complet îmbrăcat, iar procedura este minim invazivă. Nu există perioadă de recuperare, pacienta putând să se întoarcă imediat la activităţile zilnice. Procedura este extrem de simplă. Pacienta se aşează pe un scaun special prin care trec unde electromagnetice. Acestea stimuleaza în profunzime planşeul pelvin, ceea ce ajuta la întărirea musculaturii asemnător exerciţiilor Kegel, dar fără niciun efort. Sunt recomandate 6 şedinte a câte 30 de minute fiecare, în special femeilor care au născut", a explicat Alice Militaru, specialist terapeut remodelare corporală.

raluca_podea_proceduri.jpg

raluca podea remodelare corporala
Raluca Podease întreţine periodic cu câteva şedinţe de remodelare corporală
Foto: arhivă personală

Raluca Podea a renunţat totuşi la haine, pentru o altă procedură cu unde de radiofrecveţă, prin care şi-a tonifiat abdomenul.

Adriana Bahmuţeanu şi-a făcut rejuvenare vaginală în urmă cu aproape 3 ani 

Prima vedetă care a discutat fără perdea despre astfel de proceduri în zona intimă a fost Adriana Bahmuţeanu. Vedeta tv povestea în urmă cu aproape trei ani  că a vrut o curăţare mai profundă în zoina intimă. Adriana Bahmuţeanua fost acuzată inclusiv de fostul soţ, afaceristul Silviu Prigoană, că a discutat prea mult pe seama aşa-zisei rejuvenări vaginale. Prezentatoarea explica faptul că nu a intervenit chirurgical în zona intimă, ci doar a făcut o terapie cu ozon. "Am făcut un duş mai profund...cu aer. Domnul doctor mi-a introdus un tub, care este un pic mai gros decât un ac, iar la final totul este curăţat în profunzime. E o terapie nedureroasă, pe care o recomand tuturor femeilor. Repet, eu nu m-am operat şi nu sunt de acord cu astfel de intervenţii în zona intimă", povestea în trecut Adriana Bahmuţeanu.  

 

Citeşte şi:

 

Dj Wanda şi-a întinerit vaginul în SUA

Au plătit 3.000 € ca să aibă fund sexy de braziliancă

 

 

Loading...

Citește și