Raluca Moianu, coșmar în Grecia: tornada a blocat-o pe autostradă

raluca-moianu-grecia1.jpg

grecia tornada
Imagine de coșmar, surprinsă de Raluca Moianu in Sithonia
foto: Facebook

Raluca Moianu se afla pe autostrada din Grecia în momentul furtunii catastrofale din noaptea de miercuri spre joi (11 iulie). Vedeta, dar și alți români aflați în vacanță în Grecia, au surprins imagini apocaliptice. Raluca Moianu a asistat la o scenă în care copacii s-au prăbușit chiar în fața ei. Vedeta a făcut câteva poze și le-a postat pe conturile sociale.

Prezentatoarea Antena Stars Maria Simion, designerul Romanița Iovan și vedeta tv Raluca Moianu se află în Grecia, unde își doreau să aibă parte de o vacanță așa cum visau. Au avut parte însă de un coșmar și toate acestea din cauza vremii.

ralucamoianu.jpg

Raluca Moianu
Raluca Moianu
foto: arhiva personală

Raluca Moianu: „N-am văzut așa o furtună în viața mea”

Inundații majore, grindină, ploaie, imagini de coșmar cu mașini luate de ape și copaci rupți în două și cel mai grav, oameni care au murit în urma acestor calamități. Raluca Moianu a asistat la o scenă apocaliptică. „Eu am făcut această poză. Furtuna ne-a prins pe autostradă, în Sithonia. Nu am văzut în viață mea așa ceva și sper să nu mai am vreodată parte. Drumurile au fost blocate de copaci căzuți și intervențiile pompierilor au durat multe ore. Promit ca data viitoare când plec să mă uit cu atenție la avertizările meteo. Acum e senin și sper să rămână așa”, a spus Raluca Moianu pe conturile sociale.

Citește și:

Mihai Bobonete, teroare în Grecia din cauza tornadei care a ucis 7 oameni: «Am fost la un pas să o mierlim»

Atenţionare de călătorie pentru Grecia transmisă de MAE: Cod roşu de furtuni şi ploi torenţiale, în zona Salonic

Loading...

Citește și