Radu Vâlcan s-a întors din Republica Dominicană și intră în izolare: "Iubire, ne vedem peste două săptămâni"

radu_valcan_in_avion.jpg

radu valcan
Radu Vâlcan, în drum spre casă din Republica Dominicană
foto: Instagram

După trei săptămâni de filmări în Republica Dominicană, pentru reality-showul "Insula iubirii", ce se va difuza la Antena 1, Radu Vâlcan s-a întors acasă. Însă momentan nu poate sta cu Adela Popescu și băieții lor, pentru că trebuie să între în izolare două săptămâni.

Pentru Radu Vâlcan (43 de ani) și Adela Popescu (33 de ani) ultimele săptămâni au fost un chin, căci prezentatorul și-a lăsat soția acasă, în România, și a plecat în Republica Dominicană pentru a filma reality-showul "Insula iubirii", ce va fi transmis la Antena 1, în curând. Din păcate, soția sa s-a îmbolnăvit la scurt timp și a făcut o laringita urâtă, care a făcut-o să-și piardă vocea, fiind absentă de la emisiunea "Vorbește lumea", pe care o prezintă la Pro TV, alături de Cove. Acum ea s-a întors la muncă și se bucură că revine și soțul ei. Vâlcan a publicat un mesaj pe rețelele de socializare. "Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni...". Imediat, cei care îl urmăresc pe Instagram au început să comenteze și să se întrebe de ce trebuie să se vadă cu familia abia peste două săptămâni.

"Protocolul este să între în carantină când ajunge în România! Chiar dacă se simte bine, să nu fie în perioada de incubație, asta e valabil pentru orice cetățean care vine din strănătate pe perioadă de pandemie!", a fost unul dintre cometarii. Prezentatorul s-a întors acasă după un drum plin de aventuri și a publicat o imagine cu el din avion, purtând masca de protecție.

Radu Vâlcan, testat de coronavirus în Republica Dominicană

Coronavirus Italia. Ce trebuie să faci când vii în țară din zonele contaminate

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1