Radu Vâlcan împlinește 41 de ani. Ce spune despre zvonul că s-a iubit cu Mădălina Manole

radu_valcan.jpg

radu valcan
Radu Vâlcan și-a păstrat fizicul de fotomodel
foto: arhivă personală

Gazda emisiunii “Insula iubirii”, de la Antena 1, Radu Vâlcan, împlineşte 41 de ani joi, 8 februarie. Click! vă prezintă fotografii de la debut cu chipeșul bărbat, dar și povestea de dragoste dintre el și Adela Popescu, actrița care a reușit să-l facă bărbat de casă. Tatăl lui, Vasile, susține că el s-ar fi iubit, în 2000, și cu Mădălina Manole.

Radu Vâlcan s-a născut pe 8 februarie 1977, în Bucureşti, şi a  absolvit Facultatea de Marketing la Academia de Studii Economice – ASE. În adolescenţă îşi dorea să înfiinţeze o trupă rock, însă a debutat ca model, apoi ca vedetă tv. După ce a prezentat emisiunea “Impact” şi ştirile sportive de la Prima TV, din august 2009 el s-a mutat la Acasă TV, unde a fost gazda emisiunii "Poveștiri adevărate".

radu_valcan.jpg

radu valcan
Radu Vâlcan, pe vremea când era un fotomodel de succes
foto: arhiva Click!

 

Datorită trăsăturilor fizice de invidiat, Radu Vâlcan a fost distribuit în telenovela “Iubire şi onoare” (Acasă TV), serial care s-a bucurat de un real succes. Surpriză!, aici avea să o cunoască pe actrița Adela Popescu, marea lui dragoste. Cei doi au mai jucat împreună în serialele “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă”, dar şi în alte câteva filme. Radu Vâlcan s-a căsătorit în 2015 cu Adela Popescu şi au împreună un băieţel, Alexandru.

adela-popescu.jpg

adela popescu, radu valcan
Radu Vâlcan s-a căsătorit cu Adela Popescu în 2015. Cei doi au un băiețel, Alexandru
foto: arhivă personală

 

Actorul a mai fost căsătorit și a bifat relații cu mai multe femei frumoase, inclusiv cu regretata Mădălina Manole, în urmă cu 18 ani, când cei doi au colaborat la videoclipul artistei ”Când sunt cu tine”. Cel puțin, așa susține Vasile, tatăl lui Radu Vâlcan, care ne-a oferit o declarație, în acest sens, în urmă cu câțiva ani. „Radu s-a iubit cu Mădălina Manole când ea era măritată cu Şerban. Era amantul ei. Pe-atunci, el era manechin, iar Mădălina era o rampă de lansare pentru el. I-am spus de multe ori să o lase în pace, mai ales că femeia era măritată, însă nu m-am mai băgat când am văzut că nu am cu cine să vorbesc. După un an de relaţie, am aflat că Mădălina a divorţat de Şerban Georgescu, iar motivul pentru care au făcut-o a fost chiar Radu".

Radu a negat cu înverșunare că s-ar fi iubit cu solista. ”Se exagerează, nu este adevărat, aceste zvonuri devin supărătoare, s-a inventat o poveste”, a povestit el, la Acasă TV. În prezent, Radu Vâlcan lucrează la Antena 1, unde prezintă de câteva sezoane emisiunea de tip reality-show “Insula iubirii”, în care mai multe cupluri îşi testează fidelitatea.

nouriso.ro

Loading...

Citește și