Puţini au ştiut asta despre Sebastian Papaiani şi Ştefan Iordache! Ce i-a legat pe vecie

sebastian_papaiani.jpg

sebastian papiani
Sebastian Papaiani a murit la vârsta de 80 de ani
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Sebastian Papaiani s-a stins din viaţă, marţi (27 septembrie), la vârsta de 80 de ani şi a luat cu el o poveste pe care o împărtăşea adesea cu mult umor. Regretatul actor şi colegul său de scenă Ştefan Iordache au recurs la un gest sângeros pentru a se împăca după o ceartă teribilă, iar puţini îşi mai amintesc întâmplarea. Mărul discordiei a fost aşa cum era de aşteptat o femeie.

Una dintre cele mai haioase întâmplări pe care Sebastian Papaiani a povestea cu mare drag în orice interviu este cea pe care o trăise alături de actorul Ştefan Iordache. Cei doi s-a făcut frate de cruce, după o ceartă cumplită care s-a iscat între cei doi, din cauza unei femei. "Întâi ne-am bătut şi abia apoi ne-am făcut fraţi de cruce. Eram la un film şi apoi am ajuns la un restaurant. Am luat un ciob de sticlă şi ne-am tăiat.

stefan_iordache_si_papaiani.jpg

stefan iordache si sebastian papaiani frati de cruce
Ştefan Iordache şi Sebastian Papaiani s-au făcut fraţi de cruce după o ceartă aprigă
foto: arhiva personală

Apoi ne-am unit sângele. Mai am tăietura la mâna stângă. Aşa de impresionaţi au fost mesenii că ne-au iubit ad-hoc. Târziu ne-am dat sema că eram golanii oraşului. De şapte ani de când a murit nu l-am visat niciodată. Tata mi-a apărut în vis, dar Fănică, nu", declara Sebastian Papaiani la început acestui an.

Marele actor suferea mai târziu un accident cerebral care l-a ţinut mult timp internat. Soarta a fost nemiloasă şi cu fratele de cruce al lui Sebastian Papaiani. Ştefan Iordache s-a stins din viaţă în 2008, la doar 67 de ani. Artistul a plecat dintre noi, după ce a făcut unele complicaţii cardio-respiratiorii survenite pe fondul unei leucemi.

Sebastian Papaiani a murit marţi (27 septembrie) după ce luni la rând a avut grave probleme de sănătate în urma accidentului vascular cerebral pe care l-a suferit în această primăvară. 

 

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • sebastian papaiani a murit

  Sebastian Papaiani a murit, marți dimineață (27 septembrie), anunță televiziunile de știri. În luna mai, actorul a suferit un atac cerebral, iar de atunci, maestrul în vârstă de 80 de ani s-a luptat să-și revină. Din păcate, îndrăgitul actor a încetat din viață.

 • sebastin papaiani spital atac cerebral

  Veşti triste pentru admiratorii maestrului Sebastian Papaiani! Actorul de 79 de ani are programate, în septembrie, cinci reprezentaţii cu piesa „Amadeus”, însă medicii susţin că stresul în mijlocul recuperării i-ar putea fi fatal. Mai mult, din cauza complicaţiilor apărute după accidentul vascular cerebral, starea lui e în continuare imprevizibilă.

 • papaiani, internat, clinica, pareza

  Aniversarea celor 80 de ani de viaţă, ce va avea loc pe 25 august, îl va prinde pe maestrul Sebastian Papaiani într-o clinică de recuperare. La indicaţiile medicilor, familia actorului a decis să îl externeze pe acesta, zilele trecute, şi să îl ducă la o clinică din Baloteşti, unde va fi ajutat să se recupereze după accidentul vascular cerebral suferit în urmă cu o lună şi jumătate.

 • sebastian papiani

  Sebastian Papaiani a fost externat zilele trecute de la Spitalul Universitar de Urgență din București. Actorul a fost însă dus într-un centru special de recuperare. MEdicii și apropiații săi sunt rezervați cu privire la starea sa de sănătate.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5