«Profu’», noua comedie de la PRO TV. Ce actori cunoscuți sunt în distribuție

tv14_profu-natanticu-si-aida.jpg

Aida Economu şi Cosmin Natanticu vor fi colegi în noua producţie

În septembrie se lansează cele mai bune producţii de televiziune, iar Click! a aflat că în grila de toamnă a PRO TV va fi şi serialul de comedie „Profu’”. Producţia se alătură altor succese ca „Las Fierbinţi” şi „Vlad”. „Profu’” se filmează chiar în aceste zile, iar Click! a aflat amănunte în premieră.

PRO TV pregăteşte de zor grila de programe pentru sezonul de toamnă.  În aceasta se vor regăsi mai multe emisiuni de top, sezoane noi ale unor seriale de succes precum „Vlad” şi „Las Fierbinţi”, dar şi noi surprize. Una dintre acestea este un serial nou-nouţ, comedia „Profu’”, pentru care deja au început filmările.

Din distribuţie fac parte şi câţiva actori cunoscuţi deja de public de anul trecut, când au jucat în „Triplusec”, un alt serial spumos de comedie. Unul este Cosmin Natanticu (38 de ani), pe care l-aţi mai văzut în „Ferma Vedetelor” sau la „Serviciul Român de Comedie”, şi unul dintre ajutoarele lui Andi Moisescu de la quiz-show-ul „Pe bune”.

Alături de el o veţi vedea şi pe fermecătoarea Aida Economu (33 de ani), colegă cu Natanticu în acelaşi serial şi pe care o cunoaşteţi din mai multe spoturi publicitare şi diverse campanii.

Noul serial este realizat după o producţie internaţională, mai precis serialul german „Der Lehrer”, care a avut primul sezon în 2009 la postul de televiziune RTL. Subiectul e unul foarte interesant: un profesor se întoarce la catedră după zece ani şi i se dă pe mână o clasă de tineri cu probleme, care nu sunt foarte disciplinaţi, dar sunt plini de umor.

Astfel că eroii principali sunt foarte moderni, la fel cum erau şi personajele principale din „Triplusec”. Serialul va avea un prim sezon care va fi difuzat, probabil, în paralel cu celelalte producţii de top ale PRO TV, cum ar fi „Vlad” şi „Las Fierbinţi”, pentru care se filmează sezoane noi în această perioadă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1