Prodanca şi-a dat din nou chiloţii jos, la 11 ani de când a pozat în Playboy

12_2-prodanca.jpg

2007. Prodanca făcea furori cu trupul de fotomodel
Foto: Playboy
Citeste tot despre: 

Are 45 de ani, însă Anamaria Prodan, mamă a trei copii, ar face invidioasă orice adolescentă cu trupul ei tras ca prin inel.

Celebra impresară de fotbal și-a postat de curând o fotografie din dressingul ei, în care apare fără chiloței, așa cum de altfel a pozat și în ”Playboy” cu 11 ani în urmă. Deși e diferență mare de ani între cele două apariții, Anamaria a reușit să se mențină la fel de sexy și să fenteze trecerea timpului.

Dieta, sportul și, pe alocuri, chiar și operațiile estetice, au ajutat-o pe soția lui Laurențiu Reghecampf, care de anul trecut este prezentatoarea concursului ”Gospodar fără pereche”  (PRO TV), să-și păstreze formele năucitoare.

12_1-prodanca2018.jpg

Anamaria Prodan nud
2018. Anamaria arată impecabil la 45 de ani

”Pentru frustrați și frustrate”, este mesajul care a însoțit fotografia și pare să fie un răspuns la comentariile răutăcioase și acuzatoare ale unor persoane care au susținut că Anamaria nu mai arată ca odinioară. Scepticii au confundat-o cu fiica sa. ”Așa am crezut și eu la prima vedere că este Sarah, să fii iubită și fericită, Ana!”, “Super corp la așa vârstă”, sunt doar câteva dintre mesajele laudative ale admiratorilor ei. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1