Proconsul, aniversare cu fast la 18 ani de la înființarea trupei

proconsul.jpg

proconsul
Trupa Proconsul s-a înființat în urmă cu 18 ani
foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Surpriză la aniversarea de 18 ani a trupei “Proconsul”! Solistul Bodo a fost sărbătorit pe scenă de o fană!

“Proconsul” a aniversat 18 ani de existență în cadrul unui spectacol grandios la București. Înființată în 1999, îndrăgita trupă pop-rock, prima din România care a câștigat trofeul “Cerbul de aur”, a ținut să marcheze acest eveniment în fața a mii de fani veniți din întreaga țară.

Bodo & Comp au susținut un concert extraordinar din care nu au lipsit melodiile lor celebre. De la “Cerul”, considerată printre cele mai frumoase și mai emoționante melodii din toate timpurile în muzica ușoară românească, “Mi-ai luat inima” sau “Ești fata pentru care cânt” până la hit-ul “Alături de tine”, trupa a cântat împreună cu spectatorii, timp de mai bine de două ore și jumătate.

proconsul_concert.jpg

proconsul
Proconsul și-a sărbătorit majoratul printr-un concert într-o berărie din București
foto: arhivă personală

 

Și pentru că nu s-a serbat în martie, de ziua lui de naștere, la sfârșitul serii, Bodo a avut și el parte de o surpriză din partea publicului. Una dintre fanele artistului i-a adus un tort, special făcut pentru el. A fost un moment emoționant pentru solistul de la Proconsul, mai ales că întreaga sală s-a ridicat în picioare și i-a cântat “La mulți ani”.

tort_proconsul.png

proconsul
Bodo a primit un tort de la o fană
foto: arhivă personală

 

“Le mulțumesc tuturor celor care au venit la spectacol! Am simțit dragostea publicului nostru. A fost o aniversare de 18 ani emoționantă, cu momente de calitate, în care am interacționat cu oamenii care ne iubesc muzica. A fost ceva fantastic”, a spus Bodo după eveniment.

Loading...

Citește și

  • Este la un pas să-şi găsească liniştea sa, dar şi a celor doi frăţiori care i-au făcut viaţa mai frumoasă în ultimii trei ani. Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul, a definitivat procedurile de adopţie pentru micuţii pe care i-a luat în grijă, împreună cu Loredana, soţia sa, şi aşteaptă zilele acestea şi ultimele acte.

  • Pe solistul trupei Proconsul îl știe toată lumea. Bodo (48 de ani) a fost căsătorit pentru scurt timp cu fiica cea mare a fostului președinte al României, Traian Băsescu, iar în urmă cu doi ani toată presa scria despre cei doi copii ”adoptați” de artist împreună cu cea de-a patra soție, Loredana.