Problemele de sănătate şi financiare au pus-o la pământ pe Dida Drăgan

mare878.jpg

Artista s-a luptat cu o boală grea şi a pierdut procesul cu banca de la care împrumutase 500.000 €

O artistă pe care fanii şi-o doresc în continuare pe scenă! La vârsta de 70 de ani însă, Dida Drăgan nu se poate bucura pe deplin de preţuirea lor, întrucât problemele de sănătate, dar şi cele cu banca de la care a luat credit, au transformat-o vizibil. Joi seara, pop-rockeriţa a cântat la Iaşi, însă nu mai este Dida de acum 4 ani.

Dispărută de câţiva ani din peisajul autohton şi din lumina reflectoarelor tv, Dida Drăgan a urcat joi seara pe scena de la Palatul Culturii din Iaşi. Adrian Daminescu, Sanda Ladoşi, Luminiţa Anghel au cântat şi ei, însă programul Didei şi al lui Marcel Pavel a fost cel mai aplaudat de miile de fani veniţi să-i asculte. 

next687.jpg

Așa arată acum îndrăgita cântăreață, care a avut de luptat și cu boala, și cu problemele financiare

Vocea artistei este inconfundabilă, însă din păcate, din punct de vedere fizic, doamna muzicii pop-rock este de nerecunoscut. Trasă la faţă, extrem de slăbită şi în permanenţă cu un fes pe cap.

canta7687.jpg

2005. Dida Drăgan avea multe concerte și era în putere

Surse din anturajul solistei ne-au spus că aceasta s-ar confrunta în ultima perioadă şi cu probleme grave de sănătate, care au necesitat tratamente atât de puternice încât au lăsat-o fără podoaba capilară. Se pare că acestea s-ar fi declanşat din cauza stresului pe care l-a avut după ce în 2005 a făcut un credit bancar în valoare de 500.000 de euro.

masina56675.jpg

2013. Artista, într-o formă fizică de invidiat

Artista  şi-a deschis două afaceri, una în domeniul vestimentar, iar alta în cel imobiliar. Criza i-a dat planurile peste cap, afacerile nu au mers aşa cum şi-a dorit, iar veniturile au început să se micşoreze, astfel încât plata creditului a devenit o povară. Din nefericire, interpreta a pierdut procesul cu băncile, încă de la finalul anului trecut. Instanţa a decis ca artista să achite băncii suma de 437.408 lei, însemnând 9.598 de euro.

similea678678.jpg

2014. Chiar dacă problemele financiare apăruseră, Dida era încă optimistă

”Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost uşor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viaţa de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeţi candela». Mergeam la biserică. Dar întotdeauna cineva m-a ţinut în picioare, acela a fost copilul meu. Am stat 9 luni întinsă în pat, iar Dumnezeu mi-a făcut onoarea de a avea un copil după 15 ani. L-am obţinut foarte greu. Mergeam la bserică şi întrebam, «Doamne, ce o să fac, pe ce cale să o iau?». Depinde şi cât eşti de tare…”, a mărturisit Dida Drăgan în 2010 pentru Antena 1, la scurt timp după ce Mădălina Manole şi-a luat viaţa.

Acum, Dida nu refuză nici un concert, pentru a-şi achita datoria la bancă. Ea merge pe onorarii între 800 şi 1.200 de euro, în funcţie de eveniment.

colegi65876.jpg

La Iași, alături de colegii de generație

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1