Probe de foc la «Asia Express»! Concurenții au fost nevoiți să bea urină de vacă. Vezi cum au reacționat!

crbl-oase-asia-express-urina-de-vaca2.jpg

Concurenții „Asia Express” au fost nevoiți să bea urină de vacă, „medicamentul” celor din India
Foto: Antena 1

În prima lor zi din India, concurenții nici n-au ajuns bine și au fost deja supuși unor probe nepotrivite pentru cei care nu au stomacul tare! În cursa pentru amuletă, dacă inițial s-au speriat de o slujbă religioasă indiană organizată pe plajă, participanții nu aveau nici cea mai mică idee ce îi așteaptă.

După ce au fost nevoiți să facă din nou autostopul pentru a ajunge la destinația unde îi aștepta prima provocare adevărată a show-ului, concurenții s-au lovit de una dintre cele mai grele încercări: pentru a trece mai departe, aceștia trebuiau să bea fiecare câte un pahar de.....urină de vacă.

Concurenții „Asia Express” au fost nevoiți să bea urină de vacă 

Nu râdeți! În India, urina de vacă este folosită drept medicament și se consideră că are proprietăți tămăduitoare, având în vedere că vacile sunt animale sfinte pentru hinduși. Cei care refuzau acest „tratament” primeau o penalizare de jumătate de oră, iar dacă unul dintre colegii de echipă nu putea să ducă la îndeplinire „misiune”, celălalt trebuia să preia pe proprii umeri greutatea probei și să bea ambele pahare. 

teodor-asia-express2.jpg

Teodor, fiul Ancăi Sigartău, s-a aflat la un pas de a vomita
Foto: Antena 1

Deși concurenții s-au aflat inițial în faza de negare, printre câteva refuzuri, țineri de nas și alte strategii menite să îi distragă de la starea de vomă provocată de miros și de lichidul pe care trebuiau să-l bea, aceștia s-au conformat și au reușit în cele din urmă să ducă sarcina la îndeplinire. Unii dintre ei, mai ghinioniști, au fost nevoiți să bea și paharul colegului de echipă, sacrificându-se de dragul competiției. Expresiile lor faciale spun totul! Iată cum au reacționat când au simțit gustul urinei de vacă! 

crbl-oase-asia-express-urina-de-vaca.jpg

CRBL și Oase s-au ținut de nas din cauza mirosului
Foto: Antena 1

Cum fiecare echipă și-a dorit să câștige cursa pentru amuletă, participanții nu și-au permis penalizarea de jumătate de oră, având în vedere că pentru deplasare trebuie să facă mereu autostopul, care durează minute bune, de regulă, așa că și 5 minute sunt importante pentru concurenții „Asia Express”.

cocuta-si-bogdan-asia-express-urina-de-vaca.jpg

Bogdan a fost nevoit să bea și porția Cocuței
Foto: Antena 1

„Nu am crezut vreodată că o sa fac asta. În trecut am vomitat de la lucruri mult mai ușoare, dar probabil că adrenalina și dorința de a ajunge mai departe mi-au dat curajul să o fac”. Paul Ipate a glumit cu soția lui și i-a spus că dacă reușește să bea și paharul lui îi face al treilea copil. 

Nici operatorii emisiunii nu au scăpat, mirosul cumplit al locației respective venindu-le și lor de hac. Unul dintre ei a fost, de asemenea, la un pas de a vomita, doar din cauza „miresmei”. „Absolut oribil! Mirosul era oribil, unul de grajd”, a spus Teleșpan. Morodan a glumit pe seama lui și l-a dat cu parfum ulterior. 

Loading...

Citește și