«Prinţul silicoanelor», trimis la puşcărie că a omorât o pacientă

silicoane-condamnat.jpg

Kasem ar fi operat-o pe Lina Sadoveanu în locul tatălui său, Mohamad Abu Bakr. Şi acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare
Foto: Sever Gheorghe

Esteticianul vedetelor a primit zilele acestea cea mai grea lovitură din carieră. Magistraţii Tribunalului Bucureşti l-au condamnat pe Kasem Nasar Abu Bakr la 4 ani de închisoare cu executare şi i-au interzis dreptul de a mai profesa. În 2011, o pacientă operată de acesta a murit la numai 36 de ore de la intervenţie.

Când era pe val şi se lăuda cu realizările lui profesionale, medicul estetician Kasem Abu Bakr (35 dea ani) a primit lovitura de graţie din partea magistraţilor. După trei ani de la demararea procesului în care este învinuit de malpraxis, doctorul cu origini arabe a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la patru ani de închisoare cu executare, precum şi interzicerea dreptului de a mai profesa ca medic timp de trei ani. În acelaşi proces, şi tatăl său, doctorul Mohamad Abu Bakr, cunoscut drept ”regele varicelor”, a primit trei ani de închisoare cu suspendare, dar acesta poate profesa în continuare.

 

Toate acestea după ce în anul 2011, Lina Sadoveanu, o femeie de 56 de ani, a murit la numai 36 de ore de la intervenţie. Femeia a cerut iniţial o intervenţie chirurgicală de eliminare a varicelor, apoi, la câteva zile, aceasta s-a prezentat la cabinetul ”regelui varicelor”, pentru că nu era mulţumită de rezultat, însă Mohamad Abu Bakr i-a recomandat atunci o liposucţie, pentru îndepărtarea grăsimii din zona coapselor. La operaţie a luat parte şi Kasem, fiul său, pe-atunci rezident, nu specialist. În realitate, intervenţia a fost efectuată doar de Kasem, iar la două ore, acesta a trimis pacienta acasă, deşi avea dureri groaznice şi stări de vomă. Îngrijorată, familia l-a anunţat pe Kasem că situaţia s-a agravat, însă acesta a spus că reacţiile sunt normale, apoi nu a mai răspuns la telefon. Femeia a murit în braţele medicilor de pe Salvare, la 36 de ore de la operaţia făcută de Kasem. Preţul vieţii ei a fost 6.000 de euro, adică suma pe care o plătise pentru intervenţii. Familia femeii i-a acţionat pe cei doi în judecată şi abia acum s-a dat o decize, care, însă, poate fi atacată prin recurs la Curtea de Apel. 

În plus, familia victimei va primi despăgubiri de 215.000 de euro. Contactat telefonic, Kasem s-a apărat prin avocat: ”Nu ne vedem vinovaţi din punct de vedere medical, nu a existat o greşeală a medicului sau a altcuiva, ceea ce este susţinut de actele şi certificatele medico-legale. Domnul doctor se bucură de libertatea personală şi profesională în mod legal şi îşi va exercita meseria neîntrerupt în continuare până la soluţionarea finală”.

Vedetele au renunţat deja la serviciile lui Kasem

Zoom
2013: Bianca Drăgușanu încearcă să-și repare picioarele la doctorul arab

 

Bianca Drăguşanu a devenit la finalul anului 2013 imaginea clinicii Kasem Aesthetic. Atunci vedeta a beneficiat şi de serviciile medicului şi a recurs la o serie de intervenţii minore, printre care injectarea unor substanţe la nivelul tibiei, acolo unde roşcata a avut mari probleme după ce a fost lovită de fostul iubit. Însă, recent, vedeta e renunţat la colaborarea cu medicul şi a ales să meargă la Călin Doboş, unde şi-a operat nasul înainte de Sărbători.

Zoom
2012: Nicoleta Luciu, mândră de silicoanele puse de Kasem

 

Şi Nicoleta Luciu a ales serviciile altui medic. Deşi Kasem i-a pus silicoane în 2012, ea a mers în urmă cu aproape 2 luni în Turcia, pentru a le schimba. 

Zoom
2015: Vedeta își micșorează sânii la o clinică din Turcia

 

În 2013, Andreea Bănică a apelat la serviciile lui Kasem pentru a arăta mai bine, însă de câteva luni s-a reorientat către o clinică din aceeaşi zonă. Prin mâna lui Kasem au mai trecut: Oana Zăvoranu, Laurette, Simona Trașcă (cunoscută drept Pamela de România) și Daniela Györfi. 

loading...
Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu

    Dacă ar căuta motive de sărbătorit, Mihaela Rădulescu ar putea face un tort pentru silicoanele ei, care împlinesc anul acesta zece ani. Vedeta și-a ajustat bustul în 2006, la cel mai priceput medic estetician din România, Constantin Stan, dar a recunoscut operația abia un an mai târziu. Vedeta a declarat atunci că era nemulțumită de sânii ei prea mici în raport cu umerii largi și alura sportivă.

  • Se împuţinează numărul vedetelor sută la sută naturale! Nici n-a început anul bine, căci patru dive autohtone s-au abonat deja pentru intervenţii estetice.

  • nicoleta luciu

    Mulți bărbați au oftat la aflarea veștii că Nicoleta Luciu (35 de ani) a renunțat la sânii uriași, dar vedeta pare foarte mulțumită de alegerea făcută. Ca să arate că se simte bine, a dat publicității o fotografie făcută pe patul spitalului din Turcia.

  • vedete care au renuntat la silicoane

    Mai mare nu înseamnă întotdeauna mai frumos, iar prea mare s-ar putea să fie, uneori, păgubos. După ce au spart pușculița ca să-și rotunjească bustul și, pe cale de consecință, să-și ridice moralul, câteva vedete autohtone au trăit revelația formelor ”de la mama natură” și au ajuns din nou cu sânii la chirurg. E drept, numărul lor e considerabil mai mic decât al celor care își îndeasă silicon în decolteu. Iată câteva vedete care au renunțat la silicoane.