Prin ce a trecut Mirela Vaida în vacanța petrecută la Moscova alături de soțul ei

mirela_boureanu_vaida.jpg

Mirela Vaida, experniențe amuzante în vacanța cu soțul

Mirela Vaida a avut parte de o săptămână plină de peripeții înainte de ziua de naștere a soțului ei, Alex, care a împlinit în acest weekend 40 de ani. Vedeta a povestit totul cu lux de amănunte.

Mirela Vaida și-a dorit foarte mult ca aniversarea să fie una memorabilă, astfel că, din mai multe variante de a petrece această zi specială, a ales un city-break surpriză la Moscova pentru ea și soțul ei. Doar că surprizele au început abia după ce ea a achiziționat biletele de avion.

”Mă gândeam de mult timp la aniversarea asta de 40 de ani, am zis să marcăm momentul cum se cuvine. Inițial, m-am gândit la o petrecere surpriză, apoi să mergem într-un club, dar nu e chiar genul nostru, noi oricum suntem obosiți și sătui de nesomn, copiii oricum ne-ar fi trezit dimineața. Apoi m-am gândit să mergem cu copiii la Disney, dar ar fi fost totul pe fugă, pentru că eu am emisiune live în fiecare zi și nu am fi putut pleca înainte de vineri seara, iar luni trebuia să fim musai înapoi. Până la urmă mi-au picat ochii pe Moscova și am zis, gata, asta e! De mult ne doream să ajungem în Moscova. Și uite așa, fără să mă mai gândesc, am luate biletele, apoi am făcut rezervare la hotel. Asta cu o săptămână înainte. La un moment dat, am sunat-o pe soacră-mea să-i povestesc ce surpriză minunată îi voi face fiului ei. Și atunci, ea mi-a zis că, pe vremea ei, la Moscova nu se putea merge decât cu viză”, a declarat Mirela Vaida.

Acesta a fost momentul în care, deși era convinsă că în prezent viza nu mai este necesară, Mirela s-a gândit totuși să verifice. 

”Atunci am realizat că avea dreptate și ne trebuia viză. Și tot atunci am văzut că luasem și biletele greșit, pentru joi noaptea, în loc de vineri. Am sunat toți prietenii, i-am sunat pe Adrian Enache și Aurelian Temișan, știam că ei merg cu echipa de fotbal a artiștilor și la Moscova. Ei m-au ajutat, mi-au explicat, mi-au dat contacte de la Consulat, de la Ambasadă. Îmi trebuia viză, asigurare, dar și invitație de la cineva din Rusia. A fost ceva de nedescris, am plătit taxe de urgență, nu mai știam ce să fac. Până la urmă, am reușit cu toate. Am ajuns acolo sâmbătă dimineața, iar la ora 6, când am ieșit de la metrou, am rămas pur și simplu cu gura căscată. Nu mai stiam unde să ne uităm. Superb, m-am îndrăgostit! Am fost complet surprinsă! Am prins si Ziua Unirii la ei și s-a închis tot centrul, era plin de costume populare în Piața Roșie. Vis! Totul a fost o poveste. La micul dejun, în restaurant se cânta la harpă, era totul impozant, ceva de nedescris. Am plecat impresionati si chiar am reusit să facem din aniversarea asta un moment memorabil. Ceea ce părea un eșec s-a transformat într-o minunată reușită.”

mirela.jpg

Mirela Vaida a petrecut o vacanță cu peripeții alături de soțul ei
Loading...

Citește și

  • Vestea cea mare ne-a dat-o personal, în cadrul unui interviu realizat în exclusivitate pentru revista OK. Iată detaliile!

  • Mirela Vaida, învitată în platoul unei emisiuni, a vorbit despre propria copilărie, amintindu-și de momentele în care făcea năzbâtii și primea corectura de rigoare din partea părinților. Vedeta a mărturisit că a fost un copil neastâmpărat, care își petrecea foarte mult timp „pe afară”, venind mai mereu acasă cu zgârierituri sau bătută de alți copii. Având acest comportament, prezentatoarea TV mai primea și bătaie de la părinți, însă susține că mama ei „nu dădea mult, dădea exact cât trebuie și unde trebuie”.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1