Prin ce pățanie au trecut Rică Răducanu și Corina Chiriac! Cântăreața și-a contactat avocatul

corina-chiriac.jpg

Corina Chiriac a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi ajuns recent de urgență la spital
Foto Facebook
Citeste tot despre: 

Rică Răducanu a povestit recent, în cadrul unei emisiuni TV, cum a accidentat-o din greșeală pe Corina Chiriac, în tinerețe, pe vremea când aceștia s-au întâlnit în cadrul unui meci amical susținut între o echipă de vedete și una de jucători profesioniști de fotbal. Fostul portar a mărturisit că a fost nevoit să ducă pe cântăreață la spital, ulterior.

Totuși, cum Rică Răducanu a dezvăluit împrejurările accidentării, explicând că artista a avut nevoie și de îngrijire medicală la momentul respectiv, mai multe tabloide au preluat informația, însă nu au specificat că incidentul nu s-a întâmplat recent, ci în tinerețea celor doi. Astfel, în presă au apărut mai multe titluri de „scandal” conform cărora Corina Chiriac ar fi ajuns în stare gravă la spital cu câteva coaste rupte.

Corina Chiriac, nemulțumită de propagarea știrilor false

O veste alarmantă legată de starea de sănătate a îndrăgitei cântărețe de muzică ușoară Corina Chiriac a fost difuzată și pe burtierele postului România TV. Conform acestora, Corina Chiriac ar fi ajuns „de urgență la spital, cu mai multe coaste rupte”. Știrea s-a propagat rapid în spațiul media și a fost preluată și de posturile de televiziune, ajungând și la urechile îndrăgitei cântărețe.

Aceasta a ținut să specifice că se simte bine și a acuzat postul respectiv de televiziune de propagarea de știri false. Enervată de situație, vedeta a anunțat că ș-a contactat și avocatul. „Nu este adevărat. Sunt bine-mersi, ne vedem mâine seară pe viu la Teatrul Tănase. România TV, de ce publicați știri neadevărate? Vă promit știri de la avocatul meu, săptămâna viitoare!”, a precizat Corina Chiriac pe pagina personală de Facebook.

Cum a accidentat-o Rică Răducanu pe Corina Chiriac

Invitat în cadrul unei emisiuni, Rică Răducanu a ajuns să povestească un episod din tinerețe, atunci când a accidentat-o pe Corina Chiriac. Fostul portar a detaliat momentul în care i-ar fi rupt coastele cântăreței și ar fi dus-o de urgență la spital.

Întrebat dacă a fost vreodată părăsit de o iubită – și cum a arătat momentul – Rică Răducanu a ajuns să povestească cum a băgat-o pe Corina Chiriac în spital. Ce-i drept, a fost un accident, unul care a pornit de la... o îmbrățișare!

rica-raducanu.jpg

Foto: Arhivă personală

„Jucam meciuri de fotbal pe stadion, artiștii cu o echipă de fotbal. Și arbitrii de centru erau Stela Popescu și frumoasa asta a lui Bibanu și Corina Chiriac. Ea a crezut că o iau în brațe și am strâns-o și i-am rupt coastele, am dus-o la spital, ce am pățit și cât m-a înjurat!”, a explicat Rică Răducanu, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Spy News.

 

Loading...
 
 

Citește și