Prin ce coșmar a trecut Raluca Podea: “Am albit când l-am operat pe David”

raluca-podea.jpg

Raluca Podea și fiul ei, David
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Raluca Podea (34 de ani) a trăit clipe de coșmar cu fiul ei, David (13 ani). Fosta concurentă de la Master Chef 2019 și-a dat toate economiile de la Master Chef și și-a vândut și mașina atunci când fiul ei a fost pe punctul să-și piardă viața de la o banală operație de apendicită. În urma șocului suferit, Raluca a albit!

Raluca Podea a venit, vineri, 30 iulie, împreuenă cu fiul ei, David, la emisiunea „Teo Show”. Fosta iubită a lui Florin Pastramă a mărturisit că a albit atunci când fiul ei a fost la un pas de moarte de la o banală operație de apendicită.

raluca-podea-fiu.jpg

Raluca Podea și fiul ei, în platou la "Teo Show"
foto: Kanal D

David a slăbit 10 kilograme la operație, acum a luat însă în greutate 25 kilograme. „I-au făcut un regim special în spital, totul era fără sare. Încă din spital a început să ceară burger, paste, pizza. A fost horror atunci, și eu am slăbit, am crezut că moare de la o apendicită. De atunci, am un smoc de păr alb aici la spate, trebuie să-l vopsesc mereu”, a declarat Raluca, la „Teo Show” (Kanal D).

A plătit operațiile fiului cu toate economiile

David, băiatul Ralucăi Podea, a suferit două intervenții laparoscopice la un spital privat, pentru care blonda a scos din buzunar 10.000 de euro. „În urma primei intervenții laparoscopice au intervenit complicații, așa că a trebuit să mai fie operat încă o dată. A făcut două operații ca să fie salvat. Copilul era să moară de la o banală operație de apendicită. Mi-am vândut mașina și, cu ce mai aveam de la Master Chef și aștia au fost banii!”, a declarat Raluca, în exclusivitate pentru Click!.

Raluca Podea își crește băiețelul singură, de când acesta avea un an și opt luni. Raluca l-a făcut pe David pe când avea 21 de ani. Tatăl copilului ei, Valentin, urmează să se căsătorească în curând cu o altă vedetă. Este vorba de Irina Pavlenco, fosta solistă a trupei Sweet Kiss, căreia i-a dat deja inelul de logodnă.

Citește și:

Raluca Podea și-a salvat copilul cu banii de la MasterChef: ”Era să moară de la o simplă operație”

Fata de la Meteo din Click!, rivală cu fiul de 10 ani, la «Chefi la cuţite»

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul