Primul interviu al lui Cătălin Crişan după divorţul de a doua soţie. Solistul face un anunţ şocant - EXCLUSIV

A trecut prin două divorţuri, dar rămâne cu speranţa că va întâlni o nouă mare dragoste. Cătălin Crişan şi-a deschis sufletul pentru Click! şi ne-a jurat, cu mâna pe inimă, că nu va mai duce la altar nici o femeie. Cu toate acestea, solistul este asaltat de admiratoare, însă momentan le ţine la distanţă.

Au trecut nouă luni de când Cătălin Crişan (46 de ani) şi Ioana Alina Cupşa (36 de ani) au divorţat la notar, însă păstrează o relaţie civilizată de dragul fetiţei lor, Lara Maria, în vârstă de 1 an şi opt luni. Aşa i-am surprins şi noi recent pe toţi trei, în armonie şi veselie, încât aproape ai crede că solistul e tentat să se împace cu doctoriţa. Crişan ne-a lămurit însă cum stau lucrurile în viaţa sa privată şi ne-a asigurat că nu va mai ajunge niciodată la starea civilă.

“Viaţa merge mai departe. Nu vreau să mă fac călugar, dar nu mă mai însor. Nu mă mai căsătoresc niciodată, am terminat pe viaţă şi nu zic că sunt sigur, ci sunt convins milion într-o sută că poţi să trăieşti cu cineva fără să ai acte. Experienţa mi-a demonstrat-o. Deocamdată sunt singur. Nu e aşa uşor să întâlnesc pe cineva, pentru că nu mai am încredere. Nu am devenit misogin, dar e perioada aceea când divorţul îţi clatină toată nădejdea. Părinţii mei mi-au zis «eşti major», ai 46 de ani, cum îţi construieşti viaţa, aşa o ai”, a declarat pentru Click!, Cătălin Crişan.

catalin_crisan_sedinta.jpg

Cătălin Crişan

Bărbat bine, talentat şi romantic, interpretul şlagărelor “Mama” şi “Dacă pleci” este acum asaltat de multe admiratoare, care probabil îl iubeau în taină. Toate l-au asaltat cu mesaje în speranţa că se întâmplă minunea şi vor ieşi, măcar la o cafea, cu starul Crişan.

Am crezut că femeile se vor speria după câte au citit prin presă despre mine, că sunt un nenorocit, că nu am grijă de copii. Dar sunt curtat şi-mi face plăcere. Doamnele îmi lasă cărţi de vizită, îmi zâmbesc, încă nu am le-am invitat în oraş. Nu prea am timp, nici nu prea stau în ţară. Pot spune că vreau o femeie căreia să-i pese de mine, să mă iubească. Îmi doresc să-l iubească pe omul Cătălin Crişan, nu pe artistul Crişan”, ne-a mai spus artistul.

Cătălin are două familii şi trei copii

În 2009, Cătălin Crişan a divorţat de Lucia Bubulac (50 de ani) după 14 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, Daria (14 ani) şi Raris (10 ani), care au rămas să locuiască împreună cu mama lor. La scurt timp după despărţire, artistul şi-a refăcut viaţa cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupşa (36 ani), iar la sfârşitul anului 2010 au făcut cununia civilă. Nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În decembrie 2012, Alina l-a făcut din nou tată pe artist, aducând pe lume o fetiţă, Lara Maria. În 15 noiembrie 2013, Crişan a divorţat şi de cea de-a doua soţie.

Click! Spune

Click! v-a prezentat ieri imagini de colecţie cu artistul Cătălin Crişan. Fotoreporterii l-au surprins  alături de fosta nevastă, Alina Cupşa (33 de ani), şi de fetiţa lor în vârstă de 1 an şi opt luni, Lara Maria.

lucia-bubulac-si-copiii.jpg

lucia-bubulac-si-copiii
Lucia Bubulac, alături de Raris şi Daria
Foto: arhivă personală

catalin-crisan-alina-si-lara.jpg

catalin-crisan-alina-si-lara
Cătălin Crişan a ieş it luni în parc cu Alina şi fetiţa lor, Lara
Foto: CAPS

facsimil.jpg

facsimil
Click! v-a prezentat ieri imagini de colecţie cu artistul Cătălin Crişan. Fotoreporterii l-au surprins alături de fosta nevastă, Alina Cupşa (33 de ani), şi de fetiţa lor în vârstă de 1 an şi opt luni, Lara Maria.

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • La nouă luni de la divorţul de medicul Alina Cupşa (33 de ani), Cătălin Crişan (46 de ani) îşi face exemplar datoria de părinte. Artistul a fost surprins luni seara alături de fosta nevastă şi de fetiţa lor, în vârstă de un an şi opt luni, Lara Maria, în timp ce se distrau în parc. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi i-au surprins. Arată ca o familie perfectă. Oare vrea cântăreţul să se împace cu a doua soţie?

  • Catalin Crisan

    Vestea divorţului lui Cătălin Crişan de a doua nevastă a căzut ca un trăsnet acum o lună. Mai ales că totul s-a petrecut la sfârşitul anului trecut! La şapte luni şi jumătate de când Cătălin Crişan (46 de ani) şi Alina Cupşa (36 de ani) au divorţat de comun acord, solistul a hotărât să lămurească pentru Click! situaţia.