Primele imagini de la nunta Oanei Zăvoranu! Ce ţinută a purtat în biserică

oana_si_alex.jpg

oana zavoranu alex ashraf nunta
Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf la nunta din septembrie, care a avut loc în mare secret
Foto: arhivă personală

Ce apariţie a avut Oana Zăvoranu la nunta cu Alex Ashraf! Actriţa nu s-a îmbrăcat într-o rochie de mireasă clasică, şi a purtat o ţinută specială, ieşită din tipare. Vedeta s-a măritat în mare secret la începutul lunii septembrie. Bruneta a dat publicităţii primele imagini de la nunta ei, din biserică. Naşi i-au fost Silviu Prigoană şi soţia lui Mihaela.

Oana Zăvoranu a arătat primele imagini de la nunta sa cu Alex Ashraf! Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei luni, ceremonia religioasă fiind pusă la cale de vedetă. Îmbrăcată într-o rochie roşie, cu imprimeu floral şi cu un decolteu amețitor, Oana Zăvoranu a spus un "da" hotărât. 

oana zavoranu rochie mireasa

"Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă", mărturisea recent Oana Zavoranu. 

Vedeta a mai fost căsătorită, dar nu se cununase religios cu fostul soţ, Pepe. De data aceasta, vedeta şi-a călcat pe inimă şi a intrat în biserică alături de palestinianul Alex Ashraf. Soțul ei a purtat un costum elegant şi a fost extrem de protector cu vedeta. Naşii celor doi au fost Silviu şi Mihaela Prigoană.  

Loading...

Citește și

 • Oana Zăvoranu, Mihai Bendeac, Mocangiste

  Oana Zăvoranu şi-a donat o parte dintre hainele şi accesoriile ei, iar acest lucru a impresionat sau a amuzat câteva vedete. Mihai Bendeac i-a criticat acţiunea şi s-a filmat pe Facebook în timp ce se amuza copios pe seama acesteia.

 • Oana Zăvoranu, Mihai Bendeac, Mocangiste

  Ultimele activităţi ale Oanei Zăvoranu l-au făcut pe Mihai Bendeac să reacţioneze şi să o critice pe vedetă. Oana şi-a donat haine în valoare de 200 mii de euro pe care nu le mai poartă, iar Bendeac s-a amuzat copios pe seama acestui lucru.

 • oana zavoranu

  Oana Zăvoranu și-a unit doar destinul cu bărbatul pe care-l iubește, dar mărturisește că se simte mai aproape de Dumnezeu, iar decizia de a se cununa religios a fost un impuls benevol care i-a schimbat viața în bine. Oana a povestit într-un interviu cum a decurs cununia organizată în secret.

 • foto

  Sute de oameni, de toate vârstele, au stat la coadă în fața casei Oanei Zăvoranu după ce aceasta a anunţat că îşi donează o bună parte din garderoba care cuprinde pantofi, bluze, genţi, dar şi diverse bijuterii. Oamenii s-au afişat în faţa blocului, iar în jurul orei 15.00, aproape 2000 de femei se luptau pentru a obţine cea mai frumoasă haină. S-a ţipat, împins şi cea care a dat mai mult din coate a plecat acasă cu hainele mult visate.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1